Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Urine Off

Urine-off is een merk van Bio-Pro Research, Bio-Pro Research is een milieuvriendelijk bedrijf. Ze maken gebruik van volledig recyclebare verpakkingen en ook hun productieproces is milieuvriendelijk.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Door gebruik van bio-enzymatische stoffen en het vermijden van chemicaliën zal de eindgebruiker geen ‘footprint’ achterlaten bij het gebruik van Urine-Off producten.

Producten

Je hond of kat plast in huis, per ongeluk, maar toch erg vervelend! Er zijn vast veel mensen die deze situatie hebben meegemaakt. Een ongelukje is snel gebeurd, maar die onaangename urinegeuren en -vlekken wil je natuurlijk zo snel mogelijk verwijderen. De urinegeur verwijderen kun je doen met de producten van Urine Off. Urine Off Kat en Hond is verkrijgbaar in verschillende vormen, namelijk een spray, tapijtreiniger of een injector. Alle producten van Urine Off kun je veilig in huis gebruiken!

Urine Off Hond

Speciaal voor urinegeur en urinevlekken van honden heeft Urine off de Urine Off Hond ontwikkeld. Deze spray is erg geschikt voor puppy’s en honden die moeilijk zindelijk worden. De spray elimineert de trigger voor territoriumplassen. De Urine Off Hond is verkrijgbaar in een tapijtreiniger, een injector en een spray.

 

Urine Off Kat

Urine Off Kat is speciaal ontwikkeld om jou te helpen de urinegeur en -vlekken van jouw kat te verwijderen. Dit product neutraliseert de penetrante geur van kattenurine. Daarnaast bevat het een feromonenblokker en is het geschikt voor plaatsen die al enige tijd geleden bevuild zijn. Wil je de kattenpis geur verwijderen? Gebruik dan de producten van Urine Off kat!

Speciaal voor knaagdieren en konijnen

Ook voor de urine van konijnen en knaagdieren heeft Urine-off een speciale spray ontwikkeld. Deze spray neutraliseert de geur en verwijdert de urinevlekken. Daarnaast gaat de spray de drang om meer te sproeien tegen.

Urinevlekken opsporen

Om opgedroogde urinevlekken op te sporen, kun je de Urine Off Urine Finder gebruiken. Dit lampje laat snel zien waar de urineplekken zich bevinden. Daarna kun je deze vlekken behandelen met de producten van Urine Off!