Service
Winkelwagen
Menu

Beeztees

Beeztees is een merk dat zich al meer dan 50 jaar richt op benodigdheden voor huisdieren. Bij Beeztees willen ze het leven van baasjes en hun huisdieren zo prettig mogelijk maken. De meeste producten van Beeztees zijn zelf ontworpen en alles is nauwkeurig getest.

Meer informatie

1 - 24 van 419 Producten

Beeztees Snacks

Brave huisdieren verdienen op zijn tijd een lekkere beloning van het baasje. Beeztees heeft een ruim assortiment aan verschillende snacks voor huisdieren. Een hond kun je verwennen met lekkere hondenkoekjes of vleessnacks van Beeztees. De meeste hondensnacks van Beeztees zijn natuurlijk en gedroogd voor een ware smaaksensatie. De kauwsnacks zijn een ware traktatie en dragen tegelijkertijd bij aan het reinigen van het gebit.

Speelgoed van Beeztees

Beeztees heeft verschillende leuke speeltjes voor huisdieren, waaronder honden, katten en kleindieren. Katten kunnen jagen op speelgoedmuisjes, balletjes of lekker krabben aan een van de Beeztees krabpalen.

Voor honden heeft Beeztees ook genoeg vermakelijk Beeztees speelgoed in haar assortiment, zoals ballen, apporteerspeelgoed en kauwspeelgoed van Beeztees. De Beeztees Sumo Dental is een uitdagend kauwspeeltje voor honden. Dit speeltje draagt bij aan het reinigen van het gebit en kun je vullen met snoepjes.

Er is ook gedacht aan de kleindieren. Voor deze kleine dieren heeft Medpets leuke Beeztees voerbakken, speelballen of een looprad in haar assortiment.

Beeztees Puppy

Er is ook gedacht aan de puppy’s. Beeztees heeft verschillende leuke producten in haar assortiment om jouw puppy blij te maken met een Beeztees Puppy Ballenbad of gun jouw lieve kleine viervoeter een Beeztees XL-Knuffel Boomba om lekker en zacht op te slapen.

Tijd voor een comfortabel dutje!

Na het spelen of eten is het tijd voor een rust- of slaapmomentje. Beeztees heeft verschillende soorten Beeztees hondenmanden en Beeztees hondenkussens geproduceerd, die goed te combineren zijn met een moderne inrichting. Beeztees heeft ook de Beeztees Bench, deze bench kun je omtoveren tot een comfortabel slaapplekje met de Beeztees Slaapset Bench.

Ook voor katten heeft Beeztees een groot assortiment om jouw huis om te toveren in een echt kattenpaleis. Lekker fluffy Beeztees kattenmanden voor kittens, radiatorhangmatten om lekker in te relaxen of een echt tipitent voor de kat. Ook vind je in de collectie Beeztees halsbanden voor je kat of hond.

Beeztees Krabpalen

Om jouw kat te voorzien in zijn natuurlijke krabbehoefte is het belangrijk om voldoende krabplaatsen in huis te hebben. Katten hebben drie redenen om te krabben; om nagels te verzorgen, om stress te ontladen en geur af te geven en om te communiceren met andere katten. Al deze redenen vragen om een aparte krabplek.

Om de nagels te verzorgen

De krabplek bevindt zich dichtbij de slaapplek van jouw kat. Het liefst kies je hier voor een krabpaal of meubel waar verticaal gekrabd kan worden.

Om stress te ontladen en om geuren af te zetten

Deze krabplek bevindt zich in het leefgebied van jouw kat. Kies hier voor bijvoorbeeld een krabplank, zodat je kat horizontaal kan krabben. Je kat laat hier andere katten weten, dat het zijn territorium is.

Om stress te ontladen en te communiceren met andere katten

Dit kunnen zowel plekken binnen als buitenshuis zijn. Wanneer een kat krabt laat hij een geurspoor achter, maar ook een zichtbaar spoor. Daarom krabt een kat vaak op zichtbare plekken.

Hondenzwembad van Beeztees

Op warme dagen is het belangrijk om als hondenbaas voor verkoeling te zorgen. Een hondenzwembad is een prima oplossing voor verkoeling op zonnige dagen. Met het Beeztees hondenzwembad Doggy Dip kan jouw viervoeter een heerlijke duik nemen in het koele badje. Het zwembad van Beeztees werkt niet alleen verkoelend, maar zorgt ook voor flink wat waterpret! De bodem en de zijkanten van het bad zijn gemaakt van stevige stof die bestand is tegen het krassen van nagels.

Voor onderweg

Beeztees heeft verschillende reistassen en fietsmanden geproduceerd. Medpets heeft verschillenden varianten opgenomen in haar assortiment. Met deze handige producten kun je veilig op pad of reis gaan met je huisdier.