Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Kitten brokken

Kitten brokken zijn essentieel voor gezonde groei. Deze speciaal ontwikkelde brokken zijn afgestemd op de kleinere kaken van kittens en voldoen aan hun specifieke voedingsbehoeften. Bovendien ondersteunen droge brokjes het behouden van een gezond gebit. Welke brokken het beste zijn voor je kitten, hangt af van verschillende factoren. Bij Medpets vindt je een ruim assortiment aan brokken die perfect bij je kitten passen.  

Meer informatie

1 - 24 van 67 Producten

Standaard kittenbrokken 

Standaard kittenbrokken vormen een essentieel onderdeel van het dieet van opgroeiende kittens. Deze brokken zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de unieke voedingsbehoeften van jonge katten. Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en aangepaste voedingsstoffen, helpen ze bij een gezonde groei en ontwikkeling. Standaard kittenbrokken bevatten een gebalanceerde mix van eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen om te zorgen voor sterke botten, spieren en een gezond immuunsysteem. De Orijen Original Cat Whole Prey is een natuurlijke voeding welke rijk is aan vers vlees en verse vis, aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen.

Royal Canin kitten voer

De kittenbrokjes van Royal Canin zijn rijk aan hoogwaardige eiwitten, afgestemd op de groeiende behoeften van kittens. Bovendien bevatten ze essentiële voedingsstoffen zoals, DHA om de ontwikkeling van de hersenen te ondersteunen en om een gezond gezichtsvermogen te bevorderen. Royal Canin Kitten is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van kittens tijdens hun groei te ondersteunen.

Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en zeer goed verteerbare eiwitten helpt Royal Canin Kitten ook een gezond evenwicht in de darmflora te ondersteunen voor een goede spijsvertering. De brokvorm is bovendien speciaal ontworpen voor de kleine kaak van kittens.

Graanvrije kittenbrokken 

Graanvrije brokken zijn licht verteerbaar en vrij van granen. Dit is ideaal voor gevoelige kittens. Deze brokken zijn vaak verrijkt met alternatieve koolhydraten zoals zoete aardappel of erwten, waardoor ze een voedzame en smakelijke optie zijn voor je kitten. De Acana Wild Prairie Cat – All Life Stages is graanvrij voer voor kittens. Deze voeding is hoog in eiwitten en gemaakt van verse en rauw ingrediënten.

Hypoallergene kittenbrokken 

Voor kittens met gevoelige spijsvertering of allergieën kunnen hypoallergene kittenbrokken de juiste keuze zijn. Hypoallergene kittenbrokken zijn samengesteld met ingrediënten die minder waarschijnlijk allergische reacties veroorzaken, zoals lam of zalm. Door granen en potentieel irriterende ingrediënten te vermijden, bieden hypoallergene kittenbrokken een mildere voedingsoptie voor gevoelige kittens. Zo is de Purina Pro Plan Veterinary Diets HA St/Ox Hypoallergenic een goede optie voor een hypoallergene voeding voor jouw kitten. Deze voeding is ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en voedingsstoffen te verminderen.