Service
Winkelwagen
Menu

Medische Benodigdheden voor Katten

Onder deze categorie zijn producten te vinden die je kunnen helpen nadat jouw kat een operatie heeft ondergaan of een verwonding heeft opgelopen. Bij een wond bestaat de kans altijd dat het geïnfecteerd raakt. Likken, krabben en bijten door de kat zelf helpt de wondgenezing ook niet.

Meer informatie

1 - 24 van 161 Producten

Deze hoofd-categorie is verdeeld in 4 subcategorieën, namelijk beschermende shirts, beschermkragen, medische hulpmiddelen en wond – EHBO. In de wond – EHBO categorie biedt Medpets diverse producten voor het desinfecteren en verzorgen van verwondingen bij jouw kat. Zo zijn er verschillende wondsprays, wondcrèmes en wondzalven die een desinfecterende werking hebben en het genezingsproces bevorderen. De producten in deze categorie zijn allemaal voorzien van een uitgebreide omschrijving. De hulpmiddelen categorie heeft allerlei handige medische tools om een bepaald middel toe te dienen of een breed aanbod nageltangen. De beschermkragen categorie bevat een breed aanbod beschermkragen voor katten. De beschermende shirts categorie bevat, zoals de naam al verklapt, verschillende beschermende shirts voor katten.

Beschermende shirts

Beschermende shirts zijn erg handig om te gebruiken na operaties, huidziekten, wonden of bij incontinentie bij katten. Een beschermend shirt zorgt ervoor dat je kat voldoende beschermd wordt en zijn bewegingsvrijheid en volledige zicht behoudt.

Beschermkragen

In deze categorie kun je kiezen tussen verschillende beschermkappen voor katten. Deze beschermkragen worden vaak gebruikt na operaties om te voorkomen dat jouw kat aan een helende wond gaat likken of bijten. Het is belangrijk dat een beschermkraag goed zit, dus het is ook van belang om tijdens het aankoopproces de juiste maat te kiezen. Dit kan met behulp van een maattabel. Een bekend product uit deze categorie is de Comfy Cone Kraag.

Hulpmiddelen

In deze categorie vind je verschillende medische hulpmiddelen die je kunnen helpen om een bepaald middel toe te dienen aan je kat. Daarnaast heeft deze categorie verschillende nageltangen om de nagels van je kat goed te kunnen knippen.

Wond – EHBO

Het is belangrijk om kleine wondjes goed schoon te maken, want anders bestaat de kans dat het geïnfecteerd raakt. Deze categorie bevat allerlei producten om wondjes bij jouw kat te helpen genezen. Denk hierbij aan ondersteunende zalfjes, sprays, gels of verbandjes.