Service
Winkelwagen
Menu

Sanimed

Sanimed ontwikkelt hoogwaardige honden- en kattenvoeding. Met een combinatie van wetenschappelijke kennis en jarenlange ervaring heeft zij inmiddels twee voerlijnen op de markt gebracht. Sanimed Preventive is een voedingslijn die geschikt is voor alle soorten honden- en kattenrassen.

Meer informatie

1 - 24 van 33 Producten

Sanimed Preventive

Voorkomen is beter dan genezen. Met Sanimed Preventive voed jij je pup of kitten vanaf het allereerste moment op met goede voeding. Voor elke levensfase van jouw gezelschapsdier is er een voeding, die is afgestemd op de belangrijkste ontwikkelingen en kenmerken van deze periode. Zoals je van Sanimed bent gewend, bevat dit voer enkel hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Bovendien is het vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Jouw pup of kitten heeft in de eerste fase van zijn leven baat bij een voeding met een hoog gehalte aan voedingsstoffen. Sanimed Puppy en Sanimed Kitten zijn speciaal afgestemd om aan deze hoge voedingsbehoefte te voldoen. Zo weet je zeker dat jouw jonge hond of kat de juiste ondersteuning krijgt, die zo belangrijk is voor een optimale groei.

Honden hebben, anders dan katten, een extra levensfase; de hond is nog niet volwassen, maar ook geen pup meer. Daar waar katten deze fase overslaan, wordt de hond een ‘junior’ genoemd. Sanimed Junior Dog is speciaal ontwikkeld om aan de voedingsbehoefte van jouw jonge, opgroeiende hond te voldoen.

Naarmate jouw hond of kat een volwassen leeftijd bereikt, wordt zijn voedingsbehoefte ook anders. Op de volwassen leeftijd is er geen groei meer, waardoor de huidige lichaamsconditie extra belangrijk wordt. Sanimed Adult Dog en Sanimed Adult Cat is volledige voeding voor jouw volwassen hond of kat.

Wanneer jouw hond of kat ouder wordt, is het belangrijk de lichaamsconditie van je huisdier te onderhouden en het verlies van lichaamsfuncties te beperken. Sanimed Senior Dog en Sanimed Senior Cat dragen bij aan het verlagen van risico’s op een gezondheidsaandoening.

Sanimed Curative

Ondanks jouw preventieve zorg, kan het toch voorkomen dat je geliefde hond of kat te maken krijgt met kwaaltjes of aandoeningen. De voedingen van de Sanimed Curative serie zijn speciaal afgestemd op mogelijke gezondheidsproblemen. De voeding draagt bij aan een optimale behandeling van de aandoening en ter voorkoming van herhaling. De Curative lijn is geschikt voor alle rassen, bevat hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en is uiteraard vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Therapeutische voeding

De Preventive Curative voedingslijn is specifiek afgestemd op de karakteristieken van diverse kwaaltjes of aandoeningen. De therapeutische voedingslijn ontwikkeld door Professor Dr. Ir. Anton Beynen is speciaal voor honden of katten met onder meer blaasgruis, leverfalen en overgewicht.

Van blaasgruis weten we inmiddels dat het een aandoening is die vroeg of laat bij veel huisdieren voorkomt. Gelukkig kan de juiste voeding deze vervelende aandoening in de meeste gevallen verhelpen. Voor blaaskristallen bij jouw hond of kat gebruik je Sanimed Anti Struvite Dog of Sanimed Anti Struvite Cat.

Raadpleeg te allen tijde eerst jouw dierenarts voordat je dieetvoeding gaat gebruiken bij jouw huisdier!