Service
Winkelwagen
Menu

Adimere

Bij Adimere zorgen ze voor een goede bescherming van jouw huisdier. Dat betekent diergeneesmiddelen van hoge kwaliteit met een uitstekende bescherming tegen o.a. vlooien, teken, wormen en andere zandvliegen.

Meer informatie

1 - 5 van 5 Producten

De producten zijn betrouwbaar en uitvoerig getest op de juiste werking. Alles staat in het teken van goede zorg en de bescherming van jouw huisdier.

Adimere tegen vlooien, teken en zandvliegen

Adimere tegen vlooien, teken en zandvliegen is een halsband voor honden. Het bevat als werkzame stof deltamethrine. Het voorkomt het bloedzuigen door zandvliegen en hartwormmuggen. Hierdoor kan de band ingezet worden bij de preventie van Leishmaniase. Daarnaast weert het teken en vlooien op honden. De lange bescherming tot 6 maanden, is ideaal.

Adimere Ontworming

De ontworming van Adimere is speciaal ontwikkeld om jouw hond of kat bescherming te bieden tegen de meest voorkomende wormen. Adimere voor honden werkt tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en lintwormen. Adimere Ontworming – Kat doodt spoel-, lint-, en zweepwormen. De ontwormingstablet is werkzaam na 1 toediening en is nauwkeurig toe te dienen, doordat de smakelijke tablet deelbaar is.