Service
Winkelwagen
Menu

Kentucky Dogwear

In 2011 werd Kentucky Horsewear opgericht. Ze begonnen met beschermende paardenlaarzen en het groeide steeds verder uit. Bij Kentucky hebben ze uitmuntendheid en innovatie als kernwaarden. De bijbehorende missie hierbij is dan ook om stijlvolle producten met hoge kwaliteit, goede bescherming en comfort te leveren.

Meer informatie

1 - 22 van 22 Producten

In 2017 met kerstmis lanceerde ze bij Kentucky Dogwear de eerste Kentucky Dog Coat Original. Met de kernwaarden in gedachten wilde ze zo reactief mogelijk zijn op de wensen van de hondenbaasjes. Naar aanleiding hiervan hebben ze de ‘Dogwear Collection’ opgericht. Ook hierbij was weer de missie om stijlvolle producten met hoge kwaliteit, goede bescherming en comfort te leveren.

Voor ieder wat wils!

Bij Kentucky Dogwear bieden ze veel verschillende soorten producten aan voor je lieve viervoeter. Zo hebben ze bijvoorbeeld het Kentucky Dogwear Hondenharnas Body Safe Wool, maar ook een Kentucky Marmeren Voer- Drinkbak. Daarnaast hebben ze ook verschillende soorten halsbanden, zoals de Kentucky Dogwear Velvet Hondenhalsband.

Zo is er altijd wel iets leuks te vinden voor jou en je viervoeter!