Service
Winkelwagen
Menu

Vetericyn

Vetericyn heeft een reeks aan veilige producten voor dieren. De producten van Vetericyn zijn geschikt voor alle diersoorten en alle leeftijden.

Meer informatie

1 - 10 van 10 Producten

Alle producten zijn tevens vrij van steroïden, antibiotica en alcohol. Zo kan het veilig gebruikt worden rond de ogen, oren, neus en mond. Het gezonde weefsel wordt niet aangetast en de producten zijn milieuvriendelijk.

Producten

Vetericyn heeft producten voor het reinigen van de oren en het schoonmaken van de ogen. Daarnaast ook verschillende huidverzorgingsproducten. Voor boerderijdieren heeft Vetericyn ook producten voor het verzorgen van de huid en het schoonmaken van de navelstreng en navel.

Huid

Voor de verzorging van de huid heeft Vetericyn de Hydrogel Spray, de Vetericyn Plus Skin Care Spray en de Vetericyn Plus Utility Spray . De Hydrogel spray ondersteunt het herstellend vermogen van de geprikkelde huid en is geschikt voor alle dieren. De Skin Care spray ondersteunt de huid wanneer deze beschadigd is. De Utility gel of spray is tenslotte geschikt om de huid schoon te maken en te verzorgen.

Oren

Voor de oren zijn er de druppels Vetericyn Plus Ear Rinse, deze druppels zijn pH-neutraal en reinigen en verzorgen de oren.

Ogen

Vetericyn Plus Eye Wash is een oogreiniger voor de verzorging, reiniging en kalmering van de geprikkelde en kriebelende ogen.

Navel

Super 7+ is een middel voor het uitdrogen van de navelstreng bij pasgeboren dieren. Het is geschikt voor boerderijdieren, paarden en honden.