Service
Winkelwagen
Menu

Puur

Puur producten zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Het doel is om jouw hond, kat of paard met de producten op een zo natuurlijk mogelijke wijze gezond te houden.

Meer informatie

1 - 24 van 75 Producten

Puur verkoopt dan ook uitsluitend homeopathische en fytotherapeutische middelen. Fytotherapie wordt ook wel kruidengeneeskunde genoemd. Puur producten bestaan uit een combinatie van kruiden, vitamines, mineralen en aminozuren. De gezondheidsproducten van Puur zijn zonder recept van de dierenarts verkrijgbaar.

Bewust gezond voor dieren

De gezondheid van jouw hond, kat of paard kan soms wel wat ondersteuning gebruiken. Puur ondersteunt jouw gezelschapsdier te herstellen van veel voorkomende kwalen, op een zo natuurlijk mogelijke manier. Er zijn onder meer producten die een positieve bijdrage leveren op de spijsvertering, luchtwegen, huid, vacht, voortplanting, het bewegingsstelsel en het gedrag. Hieronder lees je waarom je kiest voor Puur:

 • Het assortiment van Puur bestaat uit homeopathische en fytotherapeutische middelen, supplementen en verzorgingsproducten
 • Puur producten bestaan uit een combinatie van kruiden, vitamines, kruiden en aminozuren
 • Puur producten zijn gemakkelijk toe te dienen
 • Van hoge kwaliteit: wat erin zit staat erop, wat erop staat zit erin!
 • De ingrediënten en grondstoffen zijn van humane farmaceutische kwaliteit
 • Met bouwstoffen die veelal organisch en goed opneembaar zijn
 • Puur bevat geen vulstoffen als suiker, rijst of zetmeel
 • De werking van Puur is bewezen door 40 jaar ervaring, van zowel dierenartsen als dierenliefhebbers
 • Pakt de oorzaak aan en niet slechts één symptoom
 • Puur werkt doorgaans snel bij acute klachten; bij chronische klachten kan de werking trager zijn
 • Puur producten zijn zuinig in gebruik en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding

Puur voor hond en kat

Puur heeft allerlei producten die geschikt zijn voor zowel hond als kat. Puur Hond bevat een complete serie aan gezondheidsproducten. De Puur hond supplementen zijn meestal ook geschikt voor katten. Deze serie aan producten biedt een gezonde aanpak op verschillende gebieden, zoals de spijsvertering, het bewegingsstelsel, de luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en gedrag. Bij Puur voor katten is L-lysine een veelvuldig ingezet ingrediënt. Dit wordt bijvoorbeeld ingezet bij de niezende kat. Bij Puur hond is de Probiotic een product wat veel ingezet wordt. Dit product draagt onder andere bij aan een gezonde darmflora en ondersteunt de weerstand. Een andere populair product van Puur voor honden is de Puur Hypersex. Dit supplement ondersteunt bij overmatig geslachtsdrift.

Puur voor paard

De Puur producten zijn niet alleen geschikt voor honden en katten, maar ook voor paarden. De producten voor paarden komen veelal overeen met de producten voor hond en kat, maar kunnen enigszins afwijken in de samenstelling. Bij hetzelfde product is de dosering vaak anders voor jouw paard. Kijk dus altijd goed naar de hoeveelheid die je jouw paard of pony het beste kunt geven voor het juiste effect. Mocht de samenstelling voor Puur Paard anders zijn, dan biedt Puur een apart supplement aan wat alleen geschikt is voor paarden. Een veelvuldig ingezet ingrediënt bij paarden is de Puur Magnesium voor lichamelijke en geestelijke ontspanning.