Service
Winkelwagen
Menu

ZIWI Peak

Je herkent het vast wel: je wilt je hond graag vers en rauw vlees voeren, maar een kant-en-klare droogvoeding is zoveel makkelijker!

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

ZIWI Peak herkende dit probleem ook en kwam met een oplossing! Zo combineerde boer Peter Mitchell uit Nieuw-Zeeland, oprichter van ZIWI Peak, rauw vlees met het gemak van een kant-en-klare droogvoeding! ‘s Werelds eerste rauw en lucht gedroogde diervoeding met 96% dierlijke ingrediënten.

 

Duurzaamheid

ZIWI Peak maakt enkel gebruik van de meest voedzame grondstoffen, afkomstig van duurzame boerderijen en duurzaam gevangen vis. De voeding van ZIWI Peak is dan ook vrij van kunstmatige toevoegingen, bindmiddelen of enige vorm van vulmiddelen.

Goed zijn voor dieren!

ZIWI Peak vindt het belangrijk om goed te zijn voor alle dieren, dus ook voor de dieren die ze kweken en vangen in de zee. Daarom werken ze alleen samen met boeren en vissers die zijn aan de strenge, uit Nieuw-Zeeland afkomstige, normen houden.

Handmatige batches

Jouw hond of kat heeft biologische behoeften en daarom zijn alle recepten van ZIWI Peak zorgvuldig en met de hand ontworpen in kleine batches. Op deze manier voldoen ze precies aan deze biologische behoeften van jouw huisdier. De recepten zitten dan ook boordevol ethisch en duurzaam rauw vlees.

Assortiment

ZIWI Peak heeft een breed assortiment voor honden en katten!

Honden

Een voorbeeld uit het assortiment droogvoer voor honden van ZIWI Peak is ZIWI Peak Gently Air Dried met de smaak ‘rund’. Dit hondenvoer is lucht gedroogd en tevens graan -en glutenvrij. Behalve rund zijn er nog veel meer smaken om uit te kiezen zoals bijvoorbeeld: LamHert en Makreel en Lam.

Ook biedt ZIWI Peak natvoeding aan. Zo is er ZIWI Peak Natvoeding in de smaak Pens & Lam. Net zoals bij de droogvoeding zijn er hier ook meerdere smaken beschikbaar!

Ook honden houden af en toe van wat lekkers. Daarom heeft ZIWI Peak ook snacks in het assortiment zoals: ZIWI Peak Good Dog Rewards in de smaken lam, rund en hert.

Katten

Voor katten zijn er ook verschillende smaken beschikbaar in de droog -en natvoedingen. Zo is er bijvoorbeeld een droogvoeding variant in de smaak Makreel: ZIWI Peak Gently Air Dried – Kattenvoer en een natvoeding variant in de smaak Kip ZIWI Peak Kattenvoer – Blik.

Scrol vooral even door het assortiment want er zijn nog veel meer smaken beschikbaar!