Service
Winkelwagen
Menu

Equitop

Equitop heeft diverse hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkeld voor jouw paard.

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

Op Medpets vind je supplementen ter ondersteuning van de spieropbouw, de algehele conditie en het maagslijmvlies bij paarden met (een verhoogde kans) op maagzweren. Bekijk snel wat Equitop voor jouw paard kan betekenen!

Equitop Myoplast

Wanneer jouw paard intensief traint of deelneemt aan wedstrijden zet je Myoplast van Equitop in ter ondersteuning. Ook na letsel of revalidatie wordt Myoplast aanbevolen. Het voedingssupplement draagt bij aan de spierstofwisseling en wordt ingezet bij training, tijdens de groei en zelfs als het paard op rust moet vanwege een blessure. Het supplement bevat voedingsstoffen uit zoetwateralgen, gecombineerd met 18 aminozuren. Bij een goede balans aan aminozuren reageren de spieren beter op training. Zo wordt de conditie en het prestatievermogen van je paard bevorderd.

Equitop Forte

Equitop Forte is een voedingssupplement verrijkt met geconcentreerde vitaminen, mineralen en sporenelementen. Het bevat een hoogwaardige mix van 14 vitaminen, 4 mineralen en 7 sporenelementen. Het supplement is zeer geschikt voor (sport)paarden waaraan hoge eisen worden gesteld, evenals dekhengsten en fokmerries. Daarnaast kan het supplement ook ingezet worden ter ondersteuning bij spanning en tijdens het verharen.

Equitop Pronutrin

Fysieke of mentale spanning of onjuiste voeding kan zorgen voor een disbalans in de maag van je paard: het maagslijmvlies kan hierdoor geprikkeld raken. In vergevorderde gevallen kunnen zelfs maagzweren ontstaan. In combinatie met de juiste voeding en verzorging van het paard, kan Pronutrin van Equitop het maagslijmvlies van jouw paard ondersteunen. Het voedingssupplement is zeer geschikt voor paarden met (een verhoogde kans) op maagzweren.