Service
Winkelwagen
Menu

Hondenmanden

Honden hebben net als mensen rust nodig en wat is er dan heerlijker dan in een zachte, comfortabele hondenmand te liggen?

Meer informatie

1 - 24 van 89 Producten

De reguliere hondenmand is passé en maakt plaats voor onder andere de zelfverwarmende en warmte isolerende hondenmanden en hondenkussens, orthopedische hondenkussens en meer. Alle hondenmanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo is er voor elk hondenras de juiste hondenmand te vinden.

Orthopedische hondenmand

Hondenmanden

Verschillende hondenmanden uit het assortiment zijn orthopedisch van aard. Memory Foam, ook wel dicht verkruimeld geheugenschuim genoemd, is een speciale vulling die zich aan de vorm en de lichaamstemperatuur van de hond aanpast. Het gewicht van de hond wordt gelijkmatig over het hondenkussen verdeeld waardoor de druk op de wervelkolom en gewrichten afneemt. Ideaal voor honden die lijden aan artrose of andere problemen hebben met hun gewrichten.

Een orthopedisch hondenkussen is ook geschikt voor zeer actieve, grote of zware honden, senioren en honden die herstellende zijn. Memory Foam komt steeds weer in de oorspronkelijke vorm terug waardoor het zich ook steeds weer perfect aan de hond aanpast, hoe de hond ook gaat liggen.

Hondenmand groot

Op zoek naar een hondenmand in een groot formaat? Denk hierbij aan de Bia Bed originalDistrict 70 hush box bed of de Lounge dog bed.

Zelfverwarmende hondenmanden

Om jouw hond lekker te verwennen kan je kiezen voor een heerlijk warme hondenmand. Een zelfverwarmende en warmte isolerende hondenmand is gevuld met dicht schuimrubber en bevat warme luchtzakjes die isolerend werken. De folielaag in de mand reflecteert de lichaamswarmte van jouw hond. Erg handig tijdens de koude herfst- en wintermaanden.

Grote en kleine hondenmanden

Voor ieder formaat hond is er een geschikte hondenmand. Je wilt natuurlijk dat jouw hond zich beschermd voelt, dus een te grote mand voor een kleine hond is bijvoorbeeld niet geschikt. Daarnaast is het fijn als grote honden een zachte ondergrond hebben en niet met bepaalde onderdelen van hun lichaam uit de mand vallen. Medpets beschikt over een breed assortiment aan kleine en grote hondenmanden. Zo is er voor ieder formaat hond een geschikte hondenmand te vinden. Zoek dus het juiste formaat voor jouw hond door te kijken naar de afmeting van de mand!

Donut hondenmand

Slaapt jouw hond graag in een opgerolde houding en vindt hij het heerlijk om een beschermd gevoel te hebben? Dan is een hondenmand in de vorm van een donut de perfecte donut hondmand voor jouw hond! De dikke rand van de mand kan ook dienen als steun voor de kop van jouw hond. Deze fluffy donut hondenmand District 70 Fuzz Sand heeft ook nog eens een heerlijke warme en zachte stof.

Zachte hondenmand

Een zachtere mand dan een mand met fluffy stof bestaat er bijna niet. De zachte haren maken het een extra warm plekje voor jouw hond. De fluffy hondenmanden bestaan in verschillende kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld de Beeztees Yali Pluche Hondenmand in beige, grijs en in lichtgrijs.

Hondenmand Anti-slip

Veel hondenmanden zijn voorzien van een anti-slip onderzijde, zodat de hondenmand niet snel van zijn plaats verschuift. Dit zorgt tevens voor extra veiligheid. Ook is de hoes van verschillende manden afneembaar en is daardoor mee te wassen in de wasmachine.

Overige hondenmanden

Medpets heeft naast de orthopedische en zelfverwarmende manden ook andere hondenmanden en kussens in het assortiment, zoals een heerlijk zacht, comfortabel ligkussen met faux fleece kunstleer. Een populair voorbeeld is de BiaBed Original. Deze hondenmand is een comfortabel ligbed voor je trouwe viervoeter. De binnenzijde van deze mand is gemaakt van polyester schuimrubber dat de rug en gewrichten ondersteuning geeft.