Service
Winkelwagen
Menu

Dieetvoeding Paard

Heeft jouw paard extra ondersteuning nodig, door een gezondheidsprobleem? Dan kan het slim zijn om je paard dieetvoer te geven. Dieetvoer is speciaal afgestemd op de speciale behoeften van jouw paard.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Bij Medpets vind je verschillende soorten dieetvoer van het merk Bonpard:

  • Bonpard Colon: Bonpard Colon is speciaal ontwikkeld voor paarden met koliek en chronische hoefbevangenheid. Dit voer is erg vezelrijk en heeft juist een laag suiker- en zetmeelgehalte. Daarnaast stimuleert dit voer een gezonde darmflora en draagt het bij aan het verbeteren van de hoefkwaliteit.
  • Bonpard Senior: Bonpard Senior is geschikt voer voor oudere paarden. Alle ingrediënten in dit voer zijn goed en makkelijk verteerbaar. Daarnaast bevat deze voeding alle mineralen, spoorelementen en vitamines die jouw paard nodig heeft. Je kunt er voor kiezen om dit voer als slobber te geven. Dit voer kan namelijk zowel droog als als slobber gegeven worden.
  • Bonpard Non-Obesitas: Bonpard Non-Obesitas is speciaal dieetvoer voor paarden en pony’s met overgewicht. Dit voer heeft een laag energiegehalte en juist een hoog eiwitgehalte. Eiwitten dragen bij aan het voorkomen van het verlies van spiermassa.
  • Bonpard Muscle: Heeft jouw paard last van spierbevangenheid of wordt jouw paard snel mager? Dan kan Bonpard Muscle helpen. Dit paardenvoer heeft een laag zetmeelgehalte en een hoog vetgehalte. Het vetpercentage bestaat uit plantaardige bronnen, zoals sojaolie en lijnzaadolie. Verder bevat dit voer Omega 3- en 6-vetzuren die bijdragen aan het immuunsysteem en een mooie glanzende vacht.
  • Bonpard Mare & Foal: Speciaal voor drachtige en zogende merries of opgroeiende veulens heeft Bonpard het Mare & Foal krachtvoer ontwikkeld. Dit voer bevat belangrijke vetten die fungeren als goed verteerbare energiebron. Daarnaast heeft deze voeding een laag zetmeel- en suikergehalte. Deze voeding draagt bij aan een gezonde melkproductie van de merrie.
  • Bonpard Mobility: Deze voeding is ontwikkeld voor paarden met koliek als gevolg van harde mest of verstoppingen. De ingrediënten in dit voer zijn snel en goed afbreekbaar. Hierdoor kan de dunne darm het voer goed verteren. Hierdoor blijft er weinig voer over wat een verstopping in de dikke darm kan voorkomen.