Service
Winkelwagen
Menu

Boxby

Boxby van Scholtus Proline is een merk dat vleessnacks op de markt heeft gebracht die geschikt zijn voor alle levensfasen van honden. Bij Boxby staat kwaliteit, innovatie, gezondheid, advies en partnerschap centraal.

Meer informatie

1 - 24 van 37 Producten

Alle snacks van Boxby zijn gemaakt van premium kwaliteit op basis van vers vlees. Boxby wilt graag een assortiment aanbieden van voedzame en gezonde producten, die bijdragen aan gezonde botten, de spijsvertering en de algemene gezondheid van huisdieren.

Natuurlijke traktaties voor alle levensfasen

Ben jij op zoek naar lekkere hondensnoepjes? De Boxby hondensnacks zijn smakelijke traktaties voor jouw viervoeter. Deze hondensnacks zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat jij jouw hond altijd kan verrassen met wat lekkers. De snacks van Boxby zijn:

  • Natuurlijk
  • Graanvrij
  • Rijk aan vlees
  • Smakelijk en bevatten een hoog proteïne gehalte

De meeste hondensnacks van Boxby zijn geschikt voor zowel kleine, middelgrote en grote honden. Ook zijn er snacks die glutenvrij en geschikt zijn voor puppy’s. De heerlijke smaken van eend, lam, rund of zalm, maken de snacks van Boxby onweerstaanbaar lekker!

Snacks voor het trainen

Medpets heeft ook overheerlijke trainingssnacks van Boxby in haar assortiment. Deze kleine beloningen zijn geschikt voor zowel kleine, middelgrote en grote honden. Met deze snacks kun jij jouw hond belonen tijdens gewenst gedrag.

Dental Sticks

Zoek jij een smakelijke snack die tegelijkertijd de tanden reinigt van jouw viervoeter? Dan zijn de Boxby Dental Sticks geschikt! Deze heerlijke kauwsnacks zijn niet alleen lekker, maar dragen ook bij aan het reinigen van het gebit. Het kauwplezier wordt nu gecombineerd met de gebitsverzorging.

Heerlijke vissnacks

Bij vissnacks wordt al vaak gedacht aan een snack voor katten, maar snacks met vis zijn ook zeker een lekker tussendoortje voor honden! Met de Boxby Protein Bites Vis of Boxby Protein Bites Zalm kan jouw hond genieten van een visbeloning. Deze snacks bevatten veel proteïnen, maar weinig calorieën. De snacks zijn 100% natuurlijk, dus bevatten geen toegevoegde oliën of vetten.