Service
Winkelwagen
Menu

Kattenbrokken

Een goede voeding voor je kat is erg belangrijk, liefde gaat immers vaak door de maag. Kattenbrokken, ook wel droogvoer genoemd, zijn er in allerlei soorten en maten, speciaal ontwikkeld voor de behoeften van jouw geliefde kat.

Meer informatie

1 - 24 van 472 Producten

Welke kattenbrokken het beste voor jouw kat zijn, is afhankelijk van een groot aantal factoren, zoals leeftijd, ras, binnen- of buitenkat en de aanleg voor gezondheidsklachten. Medpets heeft een breed assortiment aan kattenbrokken voor elke kat. We lichten graag een aantal kattenbrokken toe die jij jouw kat elke dag kunt voorschotelen voor een gezonde en gebalanceerde voeding. 

Standaard kattenbrokken

Kattenbrokken bevatten weinig vocht en zijn daardoor rijk aan essentiële voedingsstoffen. Je kat heeft dus in verhouding minder volume nodig. Heeft jouw kat geen speciale voedingsbehoeften, dan kan je ze gewoon standaard kattenbrokken geven. Deze kattenbrokken zijn ontwikkeld voor alle katten tussen de 1 en 7 jaar oud.

Graanvrije kattenbrokken

Deze kattenbrokken zijn vrij van granen en daardoor extra licht verteerbaar. Er is een noemenswaardige groep katten die moeite heeft om gluten en granen te verteren. Voor die voedselgevoelige katten zijn graanvrije kattenbrokken een uitkomst. 

Hypoallergeen kattenvoer

Het assortiment met hypoallergene kattenbrokken is er voor katten met een voedselallergie. Bij deze allergie is de belangrijkste klacht jeuk in het kop- en halsgebied, dit komt door een reactie op bestanddelen in de voeding. Met hypoallergeen kattenvoer zorg je ervoor dat je kat daar minder last tot geen last meer van heeft. 

Biologisch kattenvoer

Steeds meer mensen gaan bewuster om met voeding. En ook voor je geliefde kat kan je kiezen voor biologische voeding. Kies bijvoorbeeld voor de brokken van Yarrah. Deze producten bevatten geen kunstmatige toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. 

Kitten brokjes

Het is belangrijk dat je de voeding van een kat aanpast aan zijn leeftijd. De kattenbrokjes zijn speciaal aangepast aan de kleinere kaken van kittens. En bevatten belangrijke voedingsstoffen om gezond te kunnen groeien. Medpets heeft een uitgebreid assortiment met kitten brokken

Senior kattenvoer

Vanaf 7 jaar valt een kat onder de noemer senior. Ook dan verandert de voedingsbehoefte van jouw kat. Het spijsverteringssysteem is minder actief waardoor het belangrijk is dat de voeding gemakkelijk verteerbaar is. Daarnaast zijn een aantal voedingsstoffen erg belangrijk. In ons artikel Welke voeding is geschikt voor een senior kat lees je hier mee over.