Service
Winkelwagen
Menu

Speelgoed voor honden

Er is niets leuker dan lekker spelen met jouw hond. Samen spelen is heel belangrijk voor de baas-hond relatie en het is een goede fysieke inspanning.

Meer informatie

1 - 24 van 693 Producten

Chuckit! Ultra Ball
Chuckit! Ultra Ball
(119)
Jolly Soccer Ball
Jolly Soccer Ball
(52)
KONG Puppy
KONG Puppy
(20)
I&I Pet Supplies Koffieboom Kauw Wortel
I&I Pet Supplies Koffieboom Kauw Wortel
(53)
KONG Classic
KONG Classic
(35)
Zogoflex Toppl - Treat Toy
Zogoflex Toppl - Treat Toy
(4)
Hunter Trainer Snack Dummy
Hunter Trainer Snack Dummy
(6)
Jolly Tug-n-Toss Ball
Jolly Tug-n-Toss Ball
(28)
Nina Ottosson Lickin'Layers
Nina Ottosson Lickin'Layers
(0)
Nylabone Dura Chew Peanut Butter Hondenkluif
Nylabone Dura Chew Peanut Butter Hondenkluif
(6)
Chuckit! Breathe Right Fetch Ball
Chuckit! Breathe Right Fetch Ball
(13)
Coockoo Bouncy Jumping Ball
Coockoo Bouncy Jumping Ball
(1)
Trixie Dog activity Memory Trainer
Trixie Dog activity Memory Trainer
(7)
KONG Wild Knots Bears
KONG Wild Knots Bears
(48)
Company of Animals Boomer Ball
Company of Animals Boomer Ball
(15)
Rogz Lighthouse
Rogz Lighthouse
(12)
Hunter Snuffelbal Eiby
Hunter Snuffelbal Eiby
(0)
KONG Jumbler
KONG Jumbler
(24)
KONG Scrunch Knots
KONG Scrunch Knots
(36)
KONG Twistz Ball
KONG Twistz Ball
(2)
KONG Extreme
KONG Extreme
(53)
KONG AirDog Squeakair Ball
KONG AirDog Squeakair Ball
(70)
KONG Squeezz Action Red
KONG Squeezz Action Red
(40)
KONG Traxx
KONG Traxx
(8)

Het is ook een manier waarop je spelenderwijs dingetjes aan jouw hond kunt leren, zoals ‘af’, ‘los’ en ‘blijf’. Medpets heeft verschillende soorten speelgoed merken KONG, Beeztees of Chuckit!.

Spelen is belangrijk!

Lekker buiten in de tuin of in het bos met bijvoorbeeld een bal, touw of frisbee! Of in de huiskamer met een kleiner balletje. Samen spelen is heel belangrijk voor de baas-hond relatie en het is een goede fysieke inspanning. Het is ook een manier waarop je spelenderwijs jouw hond van alles kunt leren. Je kunt ze bijvoorbeeld laten zitten, een pootje laten geven of een bal terug laten geven. Omdat de hond voornamelijk zijn mond gebruikt tijdens het spelen gebruik je natuurlijk speciaal hondenspeelgoed.

Hondenspeelgoed

Gewone ballen zijn niet geschikt voor het spelen met de hond. Het rubber kan kapot gaan, waardoor de hond stukjes binnen kan krijgen. Ook is er vaak vergevorderde slijtage aan het gebit te zien wanneer honden langdurig met normale ballen spelen. Gewone knuffels zijn ook niet altijd geschikt, omdat onderdelen kapot gebeten en in ingeslikt worden. Speelgoed voor honden is speciaal voor honden gemaakt en getest op veiligheid, want ook voor de hond geldt natuurlijk: veiligheid voorop!

Apporteren

Met apporteren krijg je jouw hond goed in beweging en krijgt de hond een fantastische band met zijn of haar baasje. Je maakt de hond enthousiast om achter het speeltje aan te rennen, maar ook om hem vervolgens weer terug te brengen naar zijn of haar baasje. Er zijn verschillende speeltjes geschikt voor het apporteren. Zo zijn er speeltjes met een handvat, waardoor je hem gemakkelijk ver kan gooien. Ook zijn er apporteerspeeltjes speciaal gemaakt voor het water.

Ballenwerpers

Een échte liefhebber van ballen rent natuurlijk het liefst zo hard mogelijk achter zijn bal aan. Met deze ballenwerpers krijg jij de bal van jouw hond veel verder dan wanneer je vanuit de hand zou gooien. Hiermee daag je jouw hond extra uit!

Flostouwen

Een flostouw is zowel goed voor de spieren van jouw hond als voor het gebit van jouw hond. Veel honden worden erg fanatiek van het trekken en bijten daarmee hard op het touw. Hierdoor masseert het touw op spelenderwijs het tandvlees en de tanden van jouw hond, waardoor tandplak wordt verminderd.

Frisbee

Een frisbee is een intensieve en uitdagende sport voor jouw hond! Speciaal voor honden zijn er frisbees gemaakt van geschikt materiaal, zodat de hond hem goed kan vangen. Jouw hond zal veel plezier beleven tijdens het spelen met een frisbee.

Hondenballen

Een bal doet altijd goed bij honden! Er zijn ontzettend veel verschillende soorten ballen. Zo heb je tennisballen, piepende ballen, stuiterende ballen en nog veel meer! Ook zijn er vulbare ballen, waarbij de hond met het balletje moet spelen om er een hondenkoekje uit te krijgen. Genoeg variatie!

Kauwspeelgoed

Voor de echte kauwfanaten zijn kauwspeeltjes dé uitkomst! Kauwspeeltjes zijn er in ontzettend veel verschillende vormen en maten. Zo zijn er speeltjes in de vorm van een kauwkluif of zijn ze juist in een kleurrijke speelse vorm. Kauwen is een goede gewoonte van honden, hiermee poetsen ze namelijk hun tanden en voorkomen ze tandplak. Voor puppy’s is het ook een goed alternatief als zij vaak naar handen happen.

Knuffels

Heeft jouw hondje behoefte aan een warme en zachte knuffel? Bij Medpets vind je talloze knuffels in leuke, grappige en zachte vormen. Ook bevatten sommige knuffels pieptonen die voor extra plezier zorgen.

Puzzels

Wil je jouw hond écht uitdagen? Dan zijn er verschillende puzzels en spelletjes waar jouw hond interactief mee kan spelen! Zo zijn er verschillende manieren om koekjes in speelgoed te verstoppen, waar de hond vervolgens actief naar opzoek moet gaan. Ook zijn er speeltjes waarbij er een lekkernij in een speeltje zit en de hond tactisch moet zijn om het eruit te krijgen. Genoeg opties om jouw hond te blijven uitdagen!

Vulbaar speelgoed

Met vulbaar speelgoed moet jouw hond zijn best doen om een lekkernij te verdienen. Je verstopt hondenkoekjes of brokjes in het speeltje en jouw hond gaat manieren zoeken om die eruit te krijgen. Zo hebben ze de koekjes of brokjes écht verdiend!

Waterspeelgoed

Waterpret beleven samen met jouw hond? Waterspeelgoed voor honden biedt de uitkomst! Waterspeelgoed zorgt voor verkoeling tijdens het warme weer én voor beweging van jouw hond. De speeltjes blijven drijven en hebben felle kleuren zodat ze goed te vinden zijn voor jouw hond.

Likmat

Met een likmat zorg je ervoor dat jouw hond of kat op een vermakelijke manier zijn eten op kan eten. Het gaat schrokken tegen en doordat ze moeten likken om het voer naar binnen te krijgen wordt stress verminderd. Ook is het beter voor de spijsvertering omdat jouw hond of kat langer over zijn eten zal doen. De likmat is geschikt voor smeerbaar voer, denk hierbij aan natvoer, pasta of vers vlees. Wanneer het voer op de likmat is gesmeerd, kan het ook eerst in de diepvries worden gelegd om er een verkoelende snack van te maken tijdens warme zomerdagen.

Speelgoed voor slopende hond

Hondenspeeltjes zijn er in alle vormen en maten, maar wat als je hond alles stuk maakt? Er zijn verschillende soorten hondenspeeltjes die gemaakt zijn voor de echte slopers, denk hierbij aan de KONG Extreme die je ook nog kunt vullen met hondenkoekjes of KONG easy treat. Kluift je hond heel graag maar wil je hem niet steeds een bot geven denk dan aan Nylabone. Nylabone maakt duurzame en hoogwaardige kauwproducten en hondenkluiven voor jouw hond.

Filters

Sorteren

Filters

  • Categorieën
  • Merk
  • Grootte hond
  • Levensfase
  • Aandoening
  • Kleur
  • Product range
  • Prijs