Service
Winkelwagen
Menu

Nageltangen

Een nageltang is geschikt voor het knippen van kleine tot grote nagels. Het regelmatig verzorgen van de nagels draagt bij aan het niet ingroeien van de nagels, maar ook de stand van de poten. Als de nagels van honden de grond raken, zijn ze over het algemeen te lang.

Meer informatie

1 - 12 van 12 Producten

Knippen maar!

Bij het knippen van nagels is het belangrijk dat je genoeg ruimte overlaat en niet te dicht op het weefsel knipt. Zorg dus altijd dat je genoeg afstand bewaart tijdens het knippen. Medpets heeft verschillende nageltangen in haar assortiment om de te lange nagels van jouw viervoeter mee te kunnen knippen. In het assortiment zie je populaire merken terug van waaronder Trixie, Mikki en Beeztees.

Nagelknippers en nageltangen

In deze categorie vind je verschillende nagelknippers terug. Voor elk formaat hond is er een geschikt knipaccessoire te vinden. Zo heeft de Trixie Nagelknipper een handige veiligheidssluiting die ervoor zorgt dat de nagel van jouw huisdier niet te kort geknipt kan worden. Door de anti-slip grip ligt deze tang goed in de hand. Voor het knippen van hondennagels kun je het beste een tang gebruiken, die de druk goed aan kan.

Zorg er altijd voor dat je het juiste formaat tang kiest voor het knippen van de hondennagels. Bij een te kleine tang moet je teveel kracht zetten, maar bij een te grote tang kan het voor de hond erg gevoelig aanvoelen.

Elektrische Nagelvijl

Het is ook mogelijk om de hondennagels te vijlen. Met de draadloze Moser Elektrische Nagelvijl maak je nagels weer kort en glad. Ook kan je deze vijl na het knippen van de nagels gebruiken. Zodat de nagel minder scherp aanvoelt. Door de mini sportlight heb je extra goed zicht op het vijlen.