Service
Winkelwagen
Menu

Apotheek Vogels

Medpets heeft verschillende supplementen en medicatie voor vogels. Het assortiment bevat producten voor verschillende soorten vogels, waaronder parkieten, kanaries, papegaaien en (sport)duiven. Denk aan voedingssupplementen, producten om bloedluis te bestrijden, anti parasitica en alle producten voor de duivensport.

Meer informatie

1 - 24 van 128 Producten

Bloedluis bij vogels

Bloedluis of rode vogelmijten zijn misschien wel de meest vervelende beestjes die bij je vogel voor kunnen komen. Vind hier alle producten die je tegen bloedluis kunt inzetten. Lees meer in onze blog over Bloedluis.

Voedingssupplementen voor Vogels

Medpets heeft verschillende voedingssupplementen in het assortiment voor de gezondheid van je vogel. Denk aan producten om de darmgezondheid te verbeteren of de luchtwegen te ondersteunen. Hier vind je ook vitamine preparaten voor een goede conditie, kweek en het goed doorkomen van de rui.

Anti parasitaire middelen voor vogels

Het is belangrijk om dagelijks even te controleren of alle vogels er goed en gezond uitzien. Hierbij controleer je ook op luizen, mijten en andere parasieten. Vogels kunnen parasieten hebben, zoals vlooien, luizen, mijten en wormen. Deze kunnen veel jeuk veroorzaken en een slechte conditie. Voor de behandeling van parasieten bij vogels heeft Medpets verschillende middelen:

  • Tegen wormen: Fenbendrops, Iverquantel, Beaphar Wormmiddel en Meranox
  • Tegen mijten en luizen: Anti Veerluis, Ecto Spray, Beaphar Parasita, No Insect Spray
  • Tegen mijten, schurft, kalkpoten en luizen: Iverdrop
  • Combinatie wormen en mijten/luizen: Anti-Parasiet Vogel, Iverspot

Medpets beschikt ook over natuurlijke producten tegen darmparasieten, zoals de Finecto+ Cox & Worm en de Verm-X Poultry Zest.

Producten voor sportduiven

Sportduiven stellen aparte eisen aan de ondersteuning en verzorging voor een optimale prestatie. Hier vind je onder andere alle Versele-Laga Oropharma producten die specifiek voor de sportduiven zijn ontwikkeld.