Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Kattenvoer

Voor jouw kat is het belangrijk om gezond en fit te blijven. Een goed uitgebalanceerde kattenvoeding is hierbij van groot belang. Voor welk type voeding je kiest is afhankelijk van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld leeftijd, ras, de hoeveelheid beweging die jouw kat krijgt en aanleg voor klachten (zoals gewrichten, overgewicht etc.). Zo heeft Medpets verschillende soorten voeding met betrekking tot de bovenstaande factoren in de volgende bekende topmerken: Royal Canin, IAMS, Trovet, Eukanuba, Almo Nature, Specific, Hill’s, Sanimed, Purina, Applaws, Renske en nog veel meer.

Meer informatie

1 - 24 van 1108 Producten

Standaard kattenvoer

Wanneer jouw kat geen klachten heeft kun je het beste kiezen uit een type voeding uit de categorie ‘Standaard voeding’. Zo help je jouw kat mooi en gezond te houden. Bekende merken in dit segment zijn Purina Proplan of IAMS. Een goed voorbeeld is de IAMS Adult Multi-Cat. Dit is lekker standaard voer dat speciaal gericht is op huishoudens met meerdere katten. Meerdere katten betekent namelijk uiteenlopende voedingsbehoeften van alle katten, want elke kat is namelijk anders. Dit droogvoer/kattenbrokken combineert de diversen voedingsbehoeften in één hoogwaardig droogvoer. De kattenbrokken zijn daarentegen ontwikkeld voor alle katten van 1 tot 7 jaar oud. In onze standaard voer categorie vind je dus allerlei soorten voedingen waarmee jouw gezonde kat, gezond kan blijven.

Kattenvoer

Gezonde voeding voor je kat

Naast de standaard kattenvoeding kun je bij Medpets ook gezondheidsvoeding voor jouw kat bestellen. Hieronder valt alle hoogwaardige voeding die je normaal gesproken bij jouw dierenarts kunt kopen. Maar ook biologische diervoeding is terug te vinden in ons assortiment. Een bekende voerlijn uit dit segment is de Royal Canin Breed lijn. Deze voerlijn bestaat uit rasspecifiek gezondheidsvoer om jouw raskat gezond op te laten groeien of te ondersteunen. Een andere bekende gezondheidsvoeding is de Sanimed Adult Cat. Dit droogvoer is afgestemd op de specifieke behoeften aan voedingsstoffen van volwassen katten van alle rassen. Dit voer biedt extra ondersteuning aan je volwassen kat om lekker gezond te blijven.

Dieetvoeding

Sommige katten hebben vanwege problemen last van bijvoorbeeld gewrichten, huid, maag- darmen, nieren, blaas of overgewicht. Dan is een dieetvoeding voor jouw kat van groot belang. Een bekende dieetvoerlijn is Royal Canin Veterinary diet. Deze voerlijn van Royal Canin heeft de kwalitatief beste ingrediënten, geschikt voor katten met onder andere urinewegproblemen, nierproblemen, spijsverteringsstoornissen, voedselovergevoeligheid en overgewicht. Het assortiment Royal Canin Veterinary Diet omvat zowel droog- als natvoer. Een andere bekende lijn uit deze categorie is de Hill’s Prescription Diet voerlijn. Deze Hill’s kattenvoer lijn is speciaal gemaakt voor katten die door gezondheidsproblemen of een aandoening extra ondersteuning nodig hebben. Dit voer is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijke voedingsonderzoeken om zo de beste kwaliteit te kunnen geven.

Biologische kattenvoeding

Biologische kattenvoeding bevat alleen maar 100% biologische ingrediënten voor je kat. IAMS heeft een losstaande voerlijn, genaamd IAMS Naturally, die alleen maar gebruik maakt van 100% biologische voedingsstoffen. Deze lijn biedt voor katten een 100% compleet en uitgebalanceerd dieet van zorgvuldig goed verteerbare natuurlijke ingrediënten, zonder smaak- en kleurstoffen. Yarrah is een ander bekend merk dat ook alleen maar 100% biologische ingrediënten gebruikt. Al sinds 1992 werkt Yarrah alleen met kippen, runderen en kalkoenen die een goed leven hebben gehad. Hierdoor is het voer 100% biologisch en dus smakelijker en gezonder voor je kat. Yarrah haalt deze ingrediënten bij boeren en deze bezoeken ze altijd persoonlijk. Zo weten ze dat de biologische standaarden gewaarborgd blijven.

Snacks en beloning

Ook allerlei soorten snacks heeft Medpets in het assortiment voor je lieve kat. Deze snacks zijn uitlopend van kleine zakjes met traktaties tot aan kattengras. Deze snacks zijn heerlijk als tussendoortje voor je kat en dat zal hem gelukkig maken. Bekijk bijvoorbeeld onze categorie kattensnoepjes.