Service
Winkelwagen
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Advantage

Het is een veel voorkomend probleem bij huisdieren: vlooien. De kleine, bruine, zijdelings afgeplatte diertjes bijten jouw hond of kat en veroorzaken daardoor hevige jeuk. Het duidelijkste symptoom om vlooien bij je huisdier te herkennen, is dan ook het vaak krabben.

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

Bewijs van vlooien vind je voornamelijk aan de basis van de staart. Controleer je hond of kat met een fijne kam en kijk of er donkere, kronkelende korreltjes uit de vacht vallen. Wanneer de korreltjes rood afscheiden als je ze op een nat stuk papier legt, zijn het volwassen vlooien.

Bestrijding en preventie

Wanneer jouw hond of kat vlooien heeft, wil je ze daar zo snel mogelijk vanaf helpen. Advantage Hond en Advantage Kat bieden dan uitkomst. Het werkt snel en doodt vlooien zonder dat ze hoeven te bijten. De spot-onoplossing bevat de werkzame stof Imidacloprid. Je dient het product eenvoudig toe: je druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren van jouw huisdier.

  • Doodt vlooien en vlooienlarven binnen 24 uur
  • Beschermt je hond of kat gedurende 3 tot 4 weken tegen nieuwe vlooien
  • Doodt tevens bijtende luizen bij je hond
  • Doodt vlooienlarven in de omgeving van je behandelde huisdier
  • Uiterst geschikt voor honden en katten met vlooienallergie
  • Eenvoudige toediening

Heb je meer honden of katten in huis? Dan is het belangrijk om alle dieren in huis te behandelen. Daarnaast is het ook verstandig om de besmette omgeving te behandelen, zodat je alle volwassen vlooien en larven in huis doodt. Hiervoor kun je de Flea Free Omgevingsspray gebruiken. Wist je dat het bestrijden van vlooien bovendien belangrijk is om een besmetting met vlooienlintworm te voorkomen? Om vlooienlintworm bij je hond of kat te bestrijden bekijk je snel onze Drontal pagina. Wil je je hond of kat naast vlooien, ook beschermen tegen teken? Kijk dan ook eens naar de Seresto halsband.