Service
Winkelwagen
Menu

Hill’s Pet Nutrition

Speciaal voor honden en katten met een aandoening heeft Hill’s Prescription Diet ontwikkeld. Dit is een breed assortiment nat- en droogvoer dat jouw hond of kat ondersteunt wanneer ze gezondheidsproblemen hebben. Door middel van wetenschappelijke voedingsonderzoeken, streeft Hill’s ernaar om goede kwaliteit dierenvoeding te maken die aansluit bij de behoeften van je hond of kat. Zo zitten er in de voedingen de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden. Hierbij wordt erop gelet dat er niet teveel of te weinig van een bepaalde voedingsstof in de voeding zit.

Lees meer
Hill's

Ontdek het merk

Populaire Hill's producten

Alles wat je nodig hebt voor jouw hond of kat

Hill’s Prescription Diet

Een stap voor met dieetvoeding van Hill’s

Speciaal voor honden en katten met een aandoening heeft Hill s Prescription Diet ontwikkeld. Dit is een breed assortiment nat en droogvoer dat jouw hond of kat ondersteunt wanneer ze gezondheidsproblemen hebben.

Hill's

Hill’s Science Plan

Een stap voor, voor een gelukkig leven

Met Hill’s Science Plan krijgt jouw hond of kat een voeding die perfect in balans is en bijdraagt aan een optimale gezondheid. Door de juiste combinatie en verhoudingen is de voeding perfect voor jouw hond of kat.

Hill's

Over Hill's

Voeding gebaseerd op de behoeften van je huisdier

Hill's logo
Hill's denkt altijd een stap vooruit, zodat jij en je huisdier vandaag kunnen genieten. Met hun recepten helpen ze honden en katten om een ​​gezond gewicht te bereiken en laten ze ook de ogen van oudere dieren stralen - een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen.
Hill's video

Hill's Smaakgarantie

Hill’s staat achter hun huisdierenvoeding met een tevredenheidsgarantie* . Dit betekent dat klanten volledige terugbetaling of vervanging kunnen krijgen als ze niet tevreden zijn met het product. Het toont Hill’s toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, waardoor ze een vertrouwd merk rondom huisdierenwelzijn.

*Niet toepasbaar als meer dan 25% van de inhoud is verbruikt, het dier is overleden of de houdbaarheidsdatum is verstreken.

hills-smaakgarantie

Meer over Hill’s

Evenwichtige en gezonde voeding is het uitgangspunt van het bedrijf en maakt Hill’s tot specialist op het gebied van huisdiervoeding. De juiste voeding vertegenwoordigt een groot deel van de behoeften van je huisdier en heeft een enorme impact op hun welzijn.

Evenwichtig en voedzaam

Hill’s is erop gericht om jouw huisdier een bijzonder uitgebalanceerd dieet te geven en gebruikt alleen hoogwaardige ingrediënten. De nutriëntenverhoudingen worden voor elke leeftijdsgroep individueel aangepast om een ​​soortspecifieke voorziening te kunnen garanderen. De fabrikant biedt voedingsmiddelen die zijn aangepast aan verschillende klinische beelden. Ook als je voedselovergevoeligheden of -allergieën hebt, kun je bij Hill’s de juiste voeding kopen. Hill’s heeft zelfs speciale dieetvoeding in het assortiment. Blader door het uitgebreide assortiment en overtuig jezelf van het veelzijdige aanbod aan voeders. Van zwaarlijvigheid tot gastro-intestinale ziekten tot gewrichtsaandoeningen, de speciale voedselserie kan jouw lieveling helpen en voorzien van de ideale voeding. Het staat buiten kijf dat het bedrijf bewust afziet van alle kleurstoffen, bewaarmiddelen en smaakversterkers. Het doel is een natuurlijk en smakelijk dieet voor je lieveling.

Vertrouwen is goed, controle is beter

Om ruimschoots aan de kwaliteitsnormen te voldoen, ondergaat Hill’s regelmatig veiligheids- en kwaliteitscontroles. Van de aankomst van de ingrediënten via de productie tot het eindproduct, alle processen worden streng gecontroleerd en op de proef gesteld. Dit is de enige manier waarop Hill’s ervoor kan zorgen dat jouw lieveling alleen het beste krijgt. Naast voeding kan de fabrikant ook tal van verzorgingsproducten bedenken

Voor iedereen het juiste eten

Wij bieden drie verschillende voedingslijnen aan, namelijk: Prescription Diet, Science Plan en Treats.

Hill’s Prescription Diet

Speciaal voor honden en katten met een aandoening heeft Hill’s Prescription Diet ontwikkeld. Dit is een breed assortiment nat- en droogvoer dat jouw hond of kat ondersteunt wanneer hij last heeft van de urinewegen, huid, vacht, lever, het maag- en darmstelsel, de gewrichten, overgewicht of een voedselallergie. Deze voerlijn heeft in principe verschillende voedingen die een ondersteunende werking hebben op een bepaald gezondheidsprobleem. Een populaire voeding uit de Prescription Diet lijn is de Hill’s z/d Food Sensitivities – Prescription Diet – Canine. Dit heerlijke voer is geschikt voor honden met voedselallergie- of intolerantie.

Hill’s Science Plan

Met Hill’s Science Plan krijgt jouw hond of kat een voeding die perfect in balans is en bijdraagt aan een optimale gezondheid, ongeacht de levensfase waarin de hond zich bevindt. Bij de ontwikkeling van de Science Plan lijn wordt rekening gehouden met leeftijd, grootte, allergieën, ideale gewicht, gesteriliseerde katten, binnenkatten of honden met speciale behoeftes. Hill’s Science Plan heeft ook een graanvrij assortiment: Science Plan No Grain, zonder granen en gluten. De voedingen van Hill’s Science Plan bevatten antioxidanten die het immuunsysteem van jouw hond ondersteunen. Deze voerlijn is een resultaat van jarenlang onderzoek. Jouw huisdier zal de juiste ingrediënten binnenkrijgen om lekker gezond te blijven. Er worden geen kunstmatige conserveermiddelen of kleur- en smaakstoffen gebruikt voor dit voer.

Hill’s Treats

Hill’s heeft ook smakelijke hondensnacks in het assortiment die wetenschappelijk zijn ontwikkeld, met specifieke gezondheidsvoordelen om je hond zo gelukkig mogelijk te houden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, bijvoorbeeld de Healthy Weight snacks die het gewichtsverlies en gewichtsbehoud ondersteunen of de Hypoallergenic snacks met een speciale samenstelling voor honden met voedselallergieën.