Service
Winkelwagen
Menu

Hondenbank

Zie jij het al voor je? Lekker met je trouwe viervoeter genieten van de leukste dierenprogramma’s op de bank? Jij op je eigen bank en ook je hond op zijn eigen mooie hondenbank. Heerlijk toch?

Meer informatie

1 - 5 van 5 Producten

Fijne ligplaats

Het is voor je hond erg belangrijk om een veilige, rustige en comfortabele rustplek te hebben. Honden slapen gemiddeld namelijk ongeveer 12 á 14 uur per dag. Het allerliefst liggen ze dan lekker ontspannen op hun eigen plekje.

Een lekkere zachte hondenbank is een ideale ligplaats voor jouw trouwe viervoeter! Met name tijdens de koude en gure wintermaanden is het voor je hond extra fijn om een lekkere warme plek te hebben. Bij een hondenbank kan je trouwe viervoeter er ook voor kiezen om lekker met zijn kop op de leuning te gaan liggen, zodat de kamer nog goed geobserveerd kan worden mocht het nodig zijn.

Maten hondenbank

De grootte speelt een belangrijke rol bij het uitzoeken van een hondenbank. Wanneer je dit gaat bepalen kan je dit het beste opmeten. Je kunt je hond opmeten van zijn snuit tot het begin van de staart en tel er dan nog 10 cm bij op. Dit is dan de minimale afmeting van de hondenbank, zodat je trouwe viervoeter comfortabel kan genieten.

Interieur

Naast dat het belangrijk is voor je hond om een lekkere ligplaats te hebben, is het ook van belang dat het goed bij je interieur past. Met een mooie hondenbank, kan namelijk iets heel leuks toevoegen aan je huis. Zo heb je de mooie Trixie Sofa Liano Hondenkussen. Deze sofa is gemaakt van geweven zachte pluche en is gevuld met een vormstabiel schuimrubber. De ideale hondenbank voor je hond om lekker te kunnen relaxen!