Service
Winkelwagen
Menu

Equi Protecta

Equi protecta is een klein team enthousiaste paardenliefhebbers, die vanuit het Waddengebied werken en gebruik maken van de rijkdommen die dit unieke natuurgebied te bieden heeft. Het doel van Equi Protecta is het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van producten die paard vriendelijk, natuurlijk en effectief zijn.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Duurzaamheid is een belangrijk concept voor het team, zo worden de algen gekweekt met gebruik van energie die verkregen wordt door mestvergisting. Alle producten hebben een natuurlijke oorsprong en bevatten geen conserveermiddelen of kunstmatige kleur- en geurstoffen. Producten van Equi Protecta worden permanent gecontroleerd op kwaliteit en zijn dan ook dopingvrij. Veel van de producten worden eerst gebruikt op hun eigen paarden. Zo creëert Equi Protecta een complete, natuurlijke en duurzame lijn paardenverzorgingsproducten van hoge kwaliteit.

Producten

Medpets verkoopt verschillende producten van Equi Protecta, die je hieronder kunt zien. Zo bevinden zich sprays, lotions, snacks, shampoos en nog vele andere producten in het assortiment. Al deze producten dragen bij aan een natuurlijke en goede verzorging van je paard.