Service
Winkelwagen
Menu

Petstages

Petstages ontwikkelt en produceert bijzondere en vernieuwende producten voor honden en katten. Denk hierbij aan knuffelproducten, kauwstokken, hondenbotten, catnipspelletjes en nog veel meer.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Vernieuwend speelgoed

Petstages heeft een team van designers, adviseurs en marketeers in dienst die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied. Hiermee creëren ze duurzaam speelgoed voor honden en katten van elke leeftijd. Op elke verpakking van Petstages wordt de klant voldoende geïnformeerd over het gebruik van het product, zodat alle baasjes goed zijn geïnformeerd. Doordat Petstages continue aan uitgebreid onderzoek en productontwikkeling doen, hebben ze altijd een uitgebreid assortiment met vernieuwende producten.

Assortiment

Medpets heeft drie producten van Petstages in het assortiment. Eén daarvan is de Dental Health Chews. Dit speeltje voor katten combineert spelen met gebitsreiniging. Dit kauwspelletje draagt bij aan het verwijderen van tandplak en de verbetering van gebitshygiëne. Dit speeltje is gevuld met catnip, waardoor het nog aantrekkelijker is voor je kat. De Cheese Chase Cat Toy is 3 in 1 jaagspeeltje voor katten is een speeltje dat zorgt voor een actieve speelsessie, waar je kat geen genoeg van kan krijgen. Als laatst heeft Medpets de Petstages Fold Away Scratching Tunnel in het assortiment. Deze tunnel is een multifunctioneel krabobject voor katten. Aan de binnenkant kan je kat lekker liggen en aan de buitenkant kan jouw kat lekker krabben.