Service
Winkelwagen
Menu

Biokat

Het merk Biokat’s is onderdeel van Gimborn GMBH en is speciaal gericht op het produceren van kattenbakvulling. In 1997 is Gimborn begonnen met de uitbreiding van het produceren van diervoeding naar het produceren van kattenbakvulling. Als grondstof wordt klei gebruikt van de nabijgelegen mijnen bij de fabriek.

Meer informatie

1 - 13 van 13 Producten

Duurzaam

Biokat is net als de andere merken van Gimborn een duurzaam merk. De kattenbakvulling is namelijk gemaakt van 100% natuurlijke klei en worden er in de productie verifieerbare maatregelen toegepast om het milieu te beschermen.

Kattenbakvulling

Medpets verkoopt verschillende soorten kattenbakvulling, pearls en kattengrit. De kattenbakvulling is verkrijgbaar in Micro en Classic, het verschil zit hem hier in de grote van de korrels. Verder zijn er de Pearls voor het tegengaan van nare geurtjes. Deze kunnen eenvoudig over het kattengrind heen worden gestrooid en ondersteunen ook de klonterige werking van de kattenbakvulling. Ook is er kattengrit met aloë vera verkrijgbaar om onaangename geuren extra tegen te gaan.

Gimborn GMBH

Gimborn is al zeker 50 jaar huisdierenspecialist en maakt buiten Biokat’s ook overheerlijke lekkernijen voor GimDog en voor GimCat.