Service
Winkelwagen
Menu

Hondenkussens

Iedere hond verdient een heerlijk warm en knus slaapplekje. Hondenkussens zullen ervoor zorgen dat jouw trouwe viervoeter heerlijk zal dromen.

Meer informatie

1 - 24 van 59 Producten

Wij hebben een ruim assortiment in hondenkussens waardoor ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, maten en materialen. Zo is er voor elk type hond en huiskamer een perfect hondenkussen te vinden. Veel kussens zijn voorzien van een anti-slip onderzijde, zodat het kussen niet snel van zijn plaats verschuift. Dit zorgt tevens voor extra veiligheid. Ook is de hoes van verschillende kussens afneembaar en is daardoor mee te wassen in de wasmachine.

Hondenmanden
Orthopedische kussens

Verschillende hondenkussens uit het assortiment zijn orthopedisch van aard. Memory Foam, ook wel dicht verkruimeld geheugenschuim genoemd, is een speciale vulling die zich aan de vorm en de lichaamstemperatuur van de hond aanpast. Het gewicht van de hond wordt gelijkmatig over het hondenkussen verdeeld waardoor de druk op de wervelkolom en gewrichten afneemt. Ideaal voor honden die lijden aan artrose of andere problemen hebben met hun gewrichten. Een orthopedisch hondenkussen is ook geschikt voor zeer actieve, grote of zware honden, senioren en honden die herstellende zijn. Memory Foam komt steeds weer in de oorspronkelijke vorm terug waardoor het zich ook steeds weer perfect aan de hond aanpast, hoe de hond ook gaat liggen.

Het Madison Orthopedisch Kussen Velvet ziet er niet alleen super vrolijk en uitnodigend uit, ze liggen ook nog eens heerlijk door het velvet stofje. Maar waarom heb je die nou echt nodig? De foamplaat van Madison Orthopedisch Kussen Velvet bestaat uit twee delen. Een deel harde schuim en een deel traag schuim. Het harde schuim voorkomt doorliggen van jouw huisdier. Het traag schuim zorgt ervoor dat het kussen naar het lichaam van jouw hond vormt en na 5 seconden vormt het traag schuim weer terug in de oorspronkelijke vorm. Dit kussen is in verschillende kleuren beschikbaar maar wacht niet te lang, velvet is namelijk dé trend tegenwoordig!

Fluffy hondenkussen

Een zachter kussen dan een mand met fluffy stof bestaat er bijna niet. De zachte haren maken het een extra warm plekje voor jouw hond. De fluffy hondenkussens bestaan in verschillende kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld de Designed by Lotte Xanti Hondenkussen in beige en in lichtgrijs.

Zelfverwarmende hondenkussens

Om jouw hond lekker te verwennen kan je kiezen voor een heerlijk warm hondenkussen. Een zelfverwarmend en warmte isolerend hondenkussen is gevuld met dicht schuimrubber en bevat warme luchtzakjes die isolerend werken. De folielaag in het kussen reflecteert de lichaamswarmte van jouw hond. Erg handig tijdens de koude herfst- en wintermaanden.

Jullie favoriete hondenkussens

Heb jij je hond ook erg hoog zitten? Laat hem of haar dan een keer écht hoog gaan zitten! Met dit lekkere en zachte hondenkussen van Trixie, zorg je voor een heerlijke slaapplek voor jouw hond die ook nog eens extra hoog is. Je kunt bijna zeggen dat dit een troon voor jouw hond is. Dit kussen is bekleed met langharig pluche en heeft een vulling van polyestervlies. Dat wordt dus heerlijk dutten voor jouw hondje.

Een prachtig en heerlijk zacht hondenkussen, die ook nog eens in elk type huiskamer past, wat wil je nog meer? Dit kussen van Beeztees is verkrijgbaar in de kleuren beige en grijs, in diverse afmetingen. Het is gevuld met regulier schuim en past zich aan het lichaam van jouw hond aan. Dit kussen kan zowel in als uit de bench worden neergelegd en ligt heerlijk comfortabel. Je zou er bijna zelf op gaan liggen!