Service
Winkelwagen
Menu

NAF Equine

NAF Equine is meer dan 30 jaar geleden opgestart om effectieve producten te ontwikkelen voor paarden. Dit varieert van supplementen voor de spijsvertering, darmgezondheid en ademhaling tot verzorgende producten voor de hoeven, manen en vacht. NAF gebruikt bij de ontwikkeling van deze producten de beste natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie

1 - 24 van 71 Producten

Vitaliteit

De Vitality supplementen van NAF dragen bij aan de vitaliteit van jouw paard. Elk product van deze lijn is ontwikkeld om de vitaliteit van jouw paard te verbeteren. NAF Vitamine E, Selenium & Lysine is bijvoorbeeld een supplement dat jouw paard kan ondersteunen wanneer er weinig selenium in de bodem zit. Selenium draagt bij aan een goede spierfunctie en kan ook ter ondersteuning gebruikt worden bij de vruchtbaarheid van fokpaarden. Wil jij jouw oudere paard ook extra ondersteuning geven? Kies dan voor het NAF Veteranen Supplement, dat ondersteuning biedt aan de gewrichten, spijsvertering en vitaliteit van jouw paard of pony.

Spijsvertering

Om de spijsvertering van jouw paard te ondersteunen, kun je bij NAF verschillende supplementen vinden. Voor de harde werkers is er de NAF In The Pink Powder. Dit product draagt bij aan een goede darmflora, een goede spijsvertering en een goede weerstand. Is jouw paard eigenlijk net iets te dik? Bekijk dan de NAF Slim. Dit supplement kan ondersteuning bieden bij een gezond gewichtsverlies.

Gewrichten

De ‘’Joints’’ lijn van Naf kun je herkennen aan het donkergroene label. Deze supplementen dragen bij aan soepele spieren en gewrichten. Zo is de NAF Superflex Pro geschikt voor oudere paarden en pony’s die toch nog actief zijn. Daarnaast vind je bij Medpets de Glucosamine 10000 Plus van NAF. Dit product bevat de stoffen glucosamine en MSM, die bijdragen aan gezonde gewrichten en een soepele beweging.

Immuunsysteem

Bij NAF vind je ook verschillende producten die bijdragen aan het immuunsysteem van jouw paard. Deze producten kun je herkennen aan het bruine etiket. Een voorbeeld hiervan is de NAF Shake Relief. Dit product is speciaal ontwikkeld voor paarden die last hebben van pollen. Zo kan dit product verlichting bieden en ondersteunt het de afweer.

Verzorging

NAF heeft verschillende shampoos ontwikkeld die bijdragen aan een mooie vacht! Daarnaast heeft elke shampoo een speciaal kenmerk. Zo heeft de NAF Cooling Wash een verkoelende en ontspannende werking op de spieren. Deze shampoo is dus zeer geschikt op warme zomerdagen of na inspanning. De NAF Warming Wash heeft juist een verwarmend effect. Ook zorgen de gember en salie ervoor dat de huid en vacht goed gereinigd worden.