Service
Winkelwagen
Menu

Synovium

Synovium ontwikkelt voedingssupplementen voor voornamelijk paarden en daarnaast ook voor honden. De uitvoerig geteste voedingssupplementen zijn gebaseerd op de laatste nieuwtjes in de wetenschap.

Meer informatie

1 - 18 van 18 Producten

De supplementen worden eerst in het laboratorium getest en vervolgens in verschillende disciplines van de paardensport, waaronder rensport, maar ook in de spring-, Ijslander-, dressuur- en eventingsport. Synovium hoopt met haar kwalitatief hoogwaardige supplementen sportpaarden hun doel te laten bereiken. Uit het verleden is al gebleken dat dankzij Synovium uitstekende resultaten worden geboekt. Van topsportpaarden op internationale concoursen tot grand prix en Olympische Spelen; Synovium draagt bij aan het bereiken van resultaten. Sinds 2016 kent Synovium ook voedingssupplementen voor honden.

Voor paarden

Synovium heeft een uitgebreide lijn voedingssupplementen voor jouw paard. Zo vind je er producten die ondersteuning bieden aan de ontwikkeling van de spieren, zoals Synovium Myobuilder en Synovium Megabol. Wil je je paard na een zware training extra ondersteuning bieden voor een sneller herstel? Bekijk dan ook eens de Synovium Ginger MSM Liniment of de Synovium Arnica Hydro gel. Deze producten dragen bij aan de verzorging van vermoeide, stijve en zwaarbelaste spieren, gewrichten en pezen. Wanneer jouw paard een gevoelige maag heeft, kun je Synovium Gastrosafe inzetten. Deze prebiotica bevordert de voeropname en stimuleert een betere darmwerking. Ook biedt Synovium voedingssupplementen die ondersteuning bieden aan de lever, vacht, luchtwegen en meer.

Voor honden

Synovium Agility Dog is een supplement dat bijdraagt aan een verbeterde gezondheid van de gewrichten. Wist je dat meer dan 20% van alle honden ouder dan één jaar minder soepel gaat bewegen? Dat komt door het verslappen van het kraakbeen in de gewrichten. Agility Dog heeft een bevorderend effect op het gewrichtskraakbeen. Zo draagt dit supplement niet alleen bij aan de mobiliteit van je hond, de kwaliteit van het leven wordt ook langer behouden.