Service
Winkelwagen
Menu

Thundershirt

Heeft jouw huisdier last van angst of nervositeit? Het Thundershirt oefent een zachte, constante druk op het lichaam uit van jouw huisdier.

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

Het ‘ingepakte’ gevoel voelt voor jouw hond of kat aan als een fijne knuffel, waardoor een kalmerend effect wordt veroorzaakt.

Het begin van Thundershirt

De oprichter van het Thundershirt, Phil Blizzard, heeft een hond genaamd Dosi. Dosi was extreem bang van onweer en vuurwerk. Tijdens de nachtelijke stormen in North Carolina, Amerika, werd Phil regelmatig wakker gemaakt door Dosi. De doodsbange hond trilde, hijgde en voelde zich bovenal erg ellendig. Phil wilde Dosi troosten en raadpleegde de dierenarts. Die kon hem alleen helpen aan kalmeringsmiddelen of antidepressiva; middelen die Dosi hielpen voor een tijdje rustig te blijven, maar geen échte oplossingen waren.

Op een dag bezocht een vriend de Blizzard familie. Hij zei Phil om Dosi in te wikkelen in een doek, zoals een baby. Het klonk vergezocht, maar niks anders werkte. Baat het niet dan schaadt het niet, dacht Phil. Tijdens een zware storm werd de viervoeter ingewikkeld in een doek en wonder boven wonder kalmeerde Dosi direct! Ook de daaropvolgende keren werkte de simpele methode. Phil ontwikkelde vervolgens het Thundershirt. Het Thundershirt is een vest wat makkelijk aan te trekken is en comfortabel te dragen is voor jouw hond. Inmiddels profiteren miljoenen honden én katten van het innovatieve shirt en de rustgevende werking ervan. Het werkt onder meer bij angst, extreme opwinding, trekken, springen, blaffen en nog veel meer!

Wat is een Thundershirt?

Een Thundershirt werkt hetzelfde als het inbakeren van een baby. Het ontwerp oefent een zachte, constante druk uit en helpt op deze manier jouw hond gerust te stellen.

Hoe gebruik je een Thundershirt?

Het shirt doe je bij jouw hond aan tijdens spannende situaties, zoals onweer, vuurwerk, reizen en dierenartsbezoeken. Maar ook bij bijvoorbeeld verlatingsangst.

Hoe doe je een Thundershirt aan?

Je legt het Thundershirt op de rug van jouw hond. Je maakt het shirt vervolgens vast met de borst- en torsobandjes. Met de klittenband-sluitingen kun je het Thundershirt aanpassen aan de lichaamsvorm van je hond.

Voor katten en honden

Het Thundershirt is voor zowel honden als katten verkrijgbaar. Bekijk het snel op Medpets!