Service
Winkelwagen
Menu

Beaphar

Beaphar werd al in 1942 opgericht door de ondernemer Bernard Aa (Pharmaceutical). Vandaag de dag is het nog steeds een toonaangevend familiebedrijf met passie voor huisdieren.

Meer informatie

1 - 24 van 123 Producten

Dat zie je dan ook terug in hun producten. Beaphar ontwikkelt voortdurend gezondheids- en verzorgingsproducten, medicijnen en voedingsmiddelen. Inmiddels heeft zij meer dan 500 producten in het assortiment voor het welzijn van jouw huisdier. Beaphar is van mening dat jouw huisdier het allerbeste verdient en daarom recht heeft op de beste verzorging. Dit doet ze door producten van hoge kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijsjes.

Beaphar’s vlooienbestrijdingsmiddelen

Henk Aa, zoon van Bernard Aa, introduceerde in 1983 één van de bekendste Beaphar producten: de vlooienband. Vlooien zijn een veelvoorkomend verschijnsel bij huisdieren. Het kan jeuk, rode plekjes of zelfs korstjes op de huid veroorzaken. Beaphar heeft in de loop der jaren verschillende anti-vlo producten op de markt gebracht om jouw huisdier te helpen beschermen tegen dit vervelende beestje.

  • Vlooienpil: oftewel anticonceptie tegen vlooien. Je gebruikt dit bestrijdingsmiddel ééns per maand. Het zorgt ervoor dat de eitjes van de vlo niet meer uitkomen, waardoor nieuwe vlooien geen kans meer hebben. Beaphar Vlooien Anticonceptie is verkrijgbaar in vloeibare vorm voor katten, als Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Kat, of in pilvorm voor honden, als Beaphar Vlooien Anti Conceptie Hond. Houdt er rekening mee dat dit middel de aanwezige vlooien op jouw huisdier niet dood.
  • Vlooienband: Beaphar’s eerste en meest bekende product ter bestrijding van vlooien. De Beaphar Vlooienband beschermt jouw huisdier gedurende 6 maanden tegen vlooien. Voor je kat gebruik je de Beaphar Vlooienband Kat en voor je hond de Beaphar Vlooienband Hond.
  • Vlooienspray: wil je jouw omgeving en die van je huisdier vlooivrij maken? Dan is de Beaphar Vlooienspray een goede oplossing. Je gebruikt Beaphar Vlooienspray op plaatsen waar je huisdier vaak komt: de mand, het tapijt, knuffels… Het middel is direct actief en werkzaam tot 14 dagen.
  • Beaphar FriproTec: wil je je huisdier, behalve tegen vlooien, ook tegen ander ongedierte beschermen? Bekijk dan ons assortiment Beaphar FiproTec producten. Beaphar FiproTec Spot-On Hond en Beaphar FiproTec Spot-On Kat zijn bestrijdingsmiddelen met fipronil tegen vlooien en teken. Je geeft dit middel gemakkelijk door middel van een spot-on pipet. Liever een middel dat tegen vlooien, teken én ook luizen beschermt? Kies dan voor Beaphar Fiprotec Combo Spot-On Hond of Beaphar Fiprotec Combo Spot-On Kat met fipronil en S-methopreen. Voor puppy’s of kittens is er de Beaphar Fiprotec Spray, die al vanaf 2 dagen oud gebruikt mag worden.

Beaphar bij spannende situaties

Huisdieren kunnen in bepaalde situaties onrustig, angstig of nerveus worden. Bedenkelijke situaties zijn bijvoorbeeld dierenartsbezoeken, reizen, onweer of vuurwerk. Onrustig gedrag kan zich uiten in overmatig janken, miauwen, sproeien, vernieling of ongewenst territoriumgedrag. Dat is zowel voor jou als je geliefde maatje niet fijn. Je huisdier heeft dan baat bij een product met een rustgevende werking. Beaphar No Stress – Hond en Beaphar No Stress – Kat zijn producten die kalmeren, goed gedrag stimuleren en spanning verminderen. Beaphar No stress is verkrijgbaar als verdamper, band, pipet of spray (alleen kat).

Wat maakt jouw huisdier gelukkig?

Naast verzorgings- en gezondheidsproducten heeft Beaphar ook andere producten om jouw huisdier zo gelukkig mogelijk te maken. Een voorbeeld hiervan is de Beaphar Gentle Leader voor honden. Alle honden trekken instinctief aan een gewone hondenriem; door de tegendruk van de riem gaat de hond steeds meer trekken. Met de Beaphar Gentle Leader is dat vanaf nu verleden tijd. Het is een unieke hoofdhalsband waarmee je je hond op een vriendelijke manier corrigeert, africht en onder controle houdt.