Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Orijen

Orijen werkt samen met lokale leveranciers die duurzaam kweken of vangen. Alle ingrediënten worden daarna professioneel bereid in een van de keukens van Orijen.

Meer informatie

1 - 18 van 18 Producten

De focus van Orijen ligt echt op vleesrijk voer met kleine hoeveelheden groente, fruit en kruiden. Zo sluit het aan op de natuurlijke voedingsbehoefte van hond en kat. Orijen heeft alles in huis voor een blije, gezonde en sterke kat of hond. Altijd een passende voeding voor jouw maatje dus!

  • Bereid met vers of rauw spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot
  • Aangevuld met een rijke variatie aan groenten, fruit en kruiden
  • Vrij van granen, mais, rijst en aardappel
  • Vrij van geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica en synthetische conserveermiddelen

Orijen Hondenvoer

De Whole Prey lijn heeft verschillende soorten voer met de bovenstaande eigenschappen voor elke leeftijdscategorie. Een goed voorbeeld van voer uit deze lijn is de Orijen Original of de Orijen Fit & Trim. De Orijen Fit & Trim beschikt bijvoorbeeld alleen maar over mager vlees, speciaal voor honden met (aanleg voor) overgewicht. Speciaal voor je pup is er de Orijen Puppy. Boordevol goede eiwitten en vetten die jouw kleine avonturier nodig heeft in de essentiële eerste levensfase! Orijen Senior bevat daarentegen juist meer calorieën om te voldoen aan de behoefte van oudere honden. Voor iedere levensfase heeft Orijen een voeding op maat.

Orijen Kattenvoer

Ook voor katten is er meer dan genoeg keuze binnen de Whole prey lijn. De 100% natuurlijke voedingen zijn niet alleen erg goed voor je dier, maar door het hoge percentage vlees en vis vinden ze het ook nog eens super lekker! Speciaal voor kittens is er Orijen Kitten. Met deze voeding is jouw kleine pluizenbol verzekerd van een goede start. Is jouw kat een moeilijke eter? Dan is Orijen Tundra zeker het proberen waard. De brokjes bevatten bijzondere smaken van onder andere geit, wild zwijn, hert, riddervis, scharreleend en schaap. Is jouw viervoeter meer een fan van vis? Orijen Fish bevat maar liefst zes verschillende soorten wild en duurzaam gevangen vis. Kortom, keuze genoeg voor jouw geliefde kat!

Orijen Freeze Dried Snacks

Naast de Whole Prey droogvoedingen heeft Orijen ook een lijn met gevriesdroogde snacks voor hond en kat. De ingrediënten van dit Freeze Dried voer worden gedurende achttien uur ingevroren. Hierbij daalt de temperatuur in de vriezer tot -50°C. Tijdens dit proces bevriest en verdampt het water in de ingrediënten zonder dat er belangrijke voedingsstoffen verloren gaan. De Orijen Cat Treats Freeze Dried en de Orijen Dog Treats Freeze Dried zijn zeker de moeite waard om eens te proberen. Beide snacks zijn verkrijgbaar in verschillende overheerlijke smaken.