Service
Winkelwagen
Menu

AST

AST Farma is een veterinair farmaceutisch bedrijf. AST Farma verkoopt en registreert diergeneesmiddelen voor honden, katten, paarden, runderen, varkens en bijzondere dieren. Het assortiment van AST Farma bestaat uit meer dan 200 diergeneesmiddelen.

Meer informatie

1 - 14 van 14 Producten

Medpets heeft inmiddels ook en aardig assortiment online staan van AST Farma. Van oogzalfjes tot tandpasta. Hieronder kun je per categorie zien, welke medicijnen en supplementen er beschikbaar zijn.

Maag en darmen

AST Farma heeft verschillende medicijnen en supplementen ter ondersteuning van de spijsvertering. Zo is er voor honden en katten Finidiar, Laxatract en Laxapast. Finidiar helpt de ontlasting dikker te maken en is er ook voor paarden. Laxatract stimuleert de darmpassage en zorgt voor een zachte darminhoud. Lax-A-Past kan ingezet worden bij katten met haarballen. Voor konijnen, knaagdieren, vogels en bijzondere dieren is er cisaral en metocloral drops. Cisaral drops bevorderen de maaglediging en Metocloral drops dienen ter voorkomen van braken en braakneigingen.

Alvleesklier

Als jouw hond of kat een alvleesklierprobleem heeft (pancreatitis) kan Zymoral pancreaspoeder helpen. Zymoral is een voedingssupplement en ondersteunt jouw dier met pancreatitis. Zymoral zet je in naast een licht verteerbaar dieet.

Ogen

Voor de verzorging van de ogen heeft AST Farma ook verschillende producten. Ophtosan Oogzalf heeft een verzachtende, verzorgende en beschermende werking voor het hoornvlies en is geschikt voor honden en katten. Lacriforte kan jouw dier helpen bij droge ogen, door bijvoorbeeld te weinig traanvocht productie. Het kan ook gebruikt worden voor het reinigen van de ogen en verwijdering van traanstrepen.

Pijnstiller

Carprofen drops is een vloeibare pijnstiller voor konijnen, knaagdieren, vogels en terrariumdieren.

Gebit

Dentisept tandpasta is een klevende tandpasta voor honden en katten. Het helpt tandplak tegen te gaan en ondersteunt bij het herstel van ontstoken tandvlees.

Oren

De oren van je dier hebben soms ook extra verzorging nodig. Dit kan zijn vanwege oormijt of vanwege viezigheid in het oor. Tegen oormijt is er Otimectin. Deze oorgel is geschikt voor katten met oormijt. Daarnaast zijn er verschillende oorreinigers in ons assortiment waaronder, Monoclean oorreiniger, Ast oorreiniger en Otoprof oorspoeling. Als de oren van je dier ook geprikkeld en rood zijn, kunnen de oordruppels van Dermiel uitkomst bieden.

Luchtwegen

Bronchofort Hoestsiroop heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen van honden, katten en paarden.

Wormmiddel

Ast Farma heeft ook ontwormingsmiddelen voor konijnen, knaagdieren, vogels en bijzondere dieren. Zo is Fenbendrops een wormmiddel voor vogels, knaagdieren en konijnen. Het is werkzaam tegen giardia en long-, rond-, lint- en luchtpijpwormen. Het wordt bij konijnen gebruikt voor de behandeling van E. cuniculi. Iverquantel drops is een ontwormmiddel voor de behandeling van wormen bij terrariumdieren, kooi- en volièrevogels, duiven en kleine knaagdieren.

Herstel

Als jouw dier zich niet lekker voelt of na een operatie kan Medicare helpen om de eetlust terug te krijgen. Het is geschikt voor honden en katten met gebrek aan eetlust of een overdreven kieskeurigheid. Het is vloeibaar genoeg om in moeilijke situaties in een spuit, tube of fles te geven, maar is ook stroperig genoeg om het te laten slikken.

Huid

De huid van jouw hond of kat heeft soms verzorging nodig, bijvoorbeeld als de huid geprikkeld is. Producten met honing kunnen de beschadigde huid ondersteunen. Dermiel huidspray ondersteunt de genezing van de huid, bijvoorbeeld bij wondjes. Dermiel Pads zijn steriele wondbedekkers met honing. Deze pads zorgen voor een vochtige wondomgeving en zorgen ervoor dat er geen verkleving met de wond plaatsvindt. Voor de verlichting bij kriebels en een geprikkelde huid bij honden, paarden en boerderijdieren kan DCP Poederspray helpen. Konijnen, knaagdieren, pluimvee en postduiven kunnen last krijgen van infecties met vliegenlarven (maden). Nomyiasis Anti-Myiasis spray helpt bij het tegengaan van infecties met vliegenlarven of vliegeneitjes. Als jouw vogel last heeft van mijten, luizen of teken kan Noinsect Spray helpen om deze beestjes tegen te gaan. Tenslotte kun je met Prepusol de voorhuid van de reu reinigen en verzorgen.

Gewrichten

Arthrilone is een supplement ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie en de opbouw en het onderhoud van een gezond beenderstelsel. Het is geschikt voor jonge en volwassen honden.