Service
Winkelwagen
Menu

Vlooien en teken tablet kat

Je kunt verschillende dingen doen om jouw kat tegen vlooien en teken te beschermen. Zo kan je jouw kat behandelen met een anti vlooien en teken tablet.

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

Vlooien en teken tablet kat

De Beaphar Vlo Kill+ is een vlooientablet die mag worden toegediend aan de kat als er sprake is van een vlooienbesmetting. De vlooienpil werkt 24 en uur en mag daarna pas weer worden herhaald.

Hoe werkt een anti vlooien en teken tablet bij jouw kat

De Vlo Kill+ tablet van Beaphar kan gemakkelijk worden toegediend via de bek of mag door het voer worden gegeven. Gedurende het eerste uur na toediening kan de kat wat meer dan normaal krabben. Dit is het gevolg van vlooien die op het product reageren. De effecten op de vlooien kunnen worden waargenomen vanaf 15-30 minuten na toediening van het product.

Natuurlijke vlooienpil en tekenpil voor katten

Wilt u liever geen chemische insecticiden gebruiken, dan is er een natuurlijke vlooien en teken tablet voor de kat. Een voorbeeld hiervan is de BF®Petfood Knoflooktabletten . De meeste natuurlijke producten hebben vooral een werende werking. Hierdoor is het vooraf moeilijk te voorspellen wat de effectiviteit is.

De dierenarts kan ook Credelio of Comfortis voorschrijven. Zowel Credelio als Comfortis mogen wij niet verkopen en is alleen te verkrijgen met een (herhaal) recept bij uw dierenarts.

Filters

Sorteren

Filters

  • Merk
  • Levensfase
  • Aandoening
  • Smaak
  • Prijs