Service
Winkelwagen
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Vlooien en teken tablet kat

Je kunt verschillende dingen doen om jouw kat tegen vlooien en teken te beschermen. Zo kan je jouw kat behandelen met een anti vlooien en teken tablet.

Meer informatie
Doe de vlooien en teken keuzehulp

1 - 3 van 3 Producten

Vlooien en teken tablet kat

De Beaphar Vlo Kill+ is een vlooientablet die mag worden toegediend aan de kat als er sprake is van een vlooienbesmetting. De tablet doodt eventuele vlooien op je kat meteen. De vlooienpil werkt 24 en uur en mag daarna pas weer worden herhaald.

Nu hebben we ook de AdTab Kauwtabletten voor katten in ons assortiment. Deze tabletten kun je vergelijken met de Comfortis en Credelio Kauwtabletten voor katten die je via je dierenarts kunt kopen. Deze laatste 2 mogen wij niet verkopen en zijn alleen te verkrijgen met een (herhaal) recept bij je dierenarts.

Hoe werkt een anti vlooien en teken tablet bij jouw kat

De Vlo Kill+ tablet van Beaphar kan gemakkelijk worden toegediend via de bek of mag door het voer worden gegeven. Gedurende het eerste uur na toediening kan de kat wat meer dan normaal krabben. Dit is het gevolg van vlooien die op het product reageren. De effecten op de vlooien kunnen worden waargenomen vanaf 15-30 minuten na toediening van het product.

De AdTab kauwtabletten werken anders dan de Vlo Kill+ tabletten. De werkzame stof in de AdTab is Lotilaner. Vlooien worden hierdoor binnen 8 uur en teken binnen 18 uur gedood en de bescherming houdt wel 30 dagen aan.

Natuurlijke vlooienpil en tekenpil voor katten

Wil je liever geen chemische insecticiden gebruiken, dan is er een natuurlijke vlooien en teken tablet voor de kat. Een voorbeeld hiervan is de BF®Petfood Knoflooktabletten . De meeste natuurlijke producten hebben vooral een werende werking. Hierdoor is het vooraf moeilijk te voorspellen wat de effectiviteit is.