Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Pet Remedy

Het assortiment van Pet Remedy kalmeert huisdieren op een natuurlijke manier. Pet Remedy bevat een unieke samenstelling van Valeriaanolie, Vetiver etherische olie, basilicum en salie.

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

Pet Remedy werkt naar de lichaamseigen neurotransmitters en helpt om de hersenen de juiste signalen aan de zenuwen te laten afgeven. Het assortiment bestaat uit een plug-in verdamper, kalmeringsspray, kalmerende doekjes, een verwarmingsmat en een snuffelkleed voor honden.

Pet Remedy kun je gebruiken bij:

  • Een bezoek aan de dierenarts
  • Huisdier mee op vakantie
  • Gezinsuitbreiding
  • Eerste nachten alleen slapen (puppy/kitten)
  • Alleen thuisblijven
  • Naar de puppycursus
  • Vuurwerkangst

Pet Remedy is geschikt voor: honden, katten, konijnen, knaagdieren en reptielen.

Pet Remedy Verdamper

De Pet Remedy Verdamper zorgt voor rust en kalmte in huis. 1 Vulling (40 ml) werkt tot 60 dagen. De makkelijke verdamper werkt binnen enkele minuten en dekt een oppervlakte tot 60 m². Dit product verspreidt gelijkmatig in de ruimte. Er is een startset met verdamper en 1 vulling en een navullingen (2x 40 ml) verpakking. Tip: plaats de verdamper in een stopcontact van de ruimte waar het dier het meeste is, bij voorkeur in een stopcontact dicht bij de vloer.

Pet Remedy spray

De Pet Remedy spray gebruik je eenvoudig in de omgeving maar ook op het huisdier. Dit product is veilig voor de huid & vacht. De spray kan op ieder moment en op elke plaats gebruikt worden (thuis en onderweg). Spray bijvoorbeeld thuis in het slaapmandje of onderweg in de reisbench. De spray werkt 2 tot 8 uur en is beschikbaar in een 15 en 200 ml verpakking.

Pet Remedy doekjes

De Pet Remedy doekjes zijn handig voor geluid-sensitieve dieren, die niet tegen het geluid van een spray kunnen. De doekjes zijn biologisch afbreekbaar. Gebruik een doekje door deze op de snuit van het dier te wrijven, op de borst of plaats een doekje tussen de haldband bij angstige dieren. De doekjes werken 2 tot 6 uur. Een verpakking bestaat uit 12 los verpakte doekjes, die je makkelijk meeneemt onderweg.

Pet Remedy voordeelverpakkingen

Er bestaan ook handige voordeelverpakkingen; voor op vakantie, tegen vuurwerkstress en voor jonge dieren (puppy’s en kittens) die een nieuw thuis krijgen.

Braintrainer, afleiding en speelplezier

Het Pet Remedy Snuffelkleed is een speciaal ontwikkeld rechthoekig speelkleed voor honden met verschillende vakjes (klein en groot). De unieke vorm van het kleed stimuleert de hersenen en het natuurlijke zoekgedrag van de hond. Spray het kleed in met de bijgeleverde spray (75 ml) en laat de hond lekker spelen. Het Pet Remedy Snuffelkleed is een leuke braintrainer, biedt afleiding bij stress en zorgt voor urenlang speelplezier!

Een warme plaats voor herstellende dieren

De Pet Remedy Verwarmingsmat zorgt voor een heerlijke warme plaats en helpt dieren te herstellen. Door het gewicht van het huisdier, zal de mat verwarmen naar 39°C, zodat het dier goed op temperatuur kan komen of blijven. De mat is ook geschikt tijdens herstel van een operatie of voor oudere dieren.