Service
Winkelwagen
Menu

FURminator

10 jaar lang was de professioneel hondentrimster Angie Porter al opzoek naar een instrument om verharen tegen te gaan. Aangezien dit nergens verkrijgbaar was, besloot ze er zelf een te ontwikkelen.

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

Zo ontstond de FURminator deShedding Tool: een instrument om de ondervacht van huisdieren veilig, efficiënt en gemakkelijk te verwijderen. Door voortdurend te blijven innoveren, legt FURminator de lat hoog in de sector die verharing tegengaat. Buiten de deShedding tools verkoopt FURminator ook verzorgingsinstrumenten, haarverzorgings-, bad- en hygiëne producten. FURminator onderscheidt zijn producten in 3 categorieën, namelijk deShedding, grooming en hygiëne.

Deshedding producten

deShedding is zoals hierboven al werd beschreven een apparaat voor het verwijderen van de ondervacht van je huisdier. Bijvoorbeeld de FURflex deShedding Tool Hond voor het verwijderen van de losse haren van jouw hond. De FURminator FURflex deSchedding Tool Hond is geschikt voor alle haartypes en per gewichtscategorie is er een op maat gemaakte tool beschikbaar. Dit apparaat is verkrijgbaar in 4 verschillende groottes met handvaten. Tevens zijn 3 verschillende opzetstukjes en het handvat los bij te bestellen. Medpets verkoopt de FURminator FURflex deShedding Tool ook voor katten. Voor het verwijderen van de wintervacht en losse haren van je paard is er de FURminator paard, dit is een kam in plaats van een apparaat. Ook is er de FURminator kleine dieren, FURminator kat en de FURminator hond. Ook zijn er deShed Control Cloths voor het verwijderen van losse haren uit de vacht voor zowel hond als kat.

Furminator

Grooming producten Furminator

De grooming producten zijn producten speciaal voor het verzorgen en ontklitten van de vacht. Zo is er de Dual Brush, een dubbelzijdige borstel die helpt bij het verwijderen van vervilting, losse haren en klitten. Ook is er een hondenkam, een vachthark, een slickerborstel en een roskam van furminator. De FURminator Slicker Brush is speciaal voor het verwijderen van haren van je hond.

Furminator hygiëne producten

De derde categorie hygiëne, bevat producten die de vacht van jouw huisdier glanzend en gezond maken en verharen tegengaan. Voorbeelden hiervan zijn de deShedding Ultra Premium Shampoo en conditioner voor honden en katten, die door de unieke mix van hoogwaardige ingrediënten een verzorgende werking hebben op de vacht en bescherming biedt tegen overmatig verharen. Medpets biedt ook 3 verschillende FURminator Waterless Sprays aan, waarmee je hond of kat makkelijk kan worden opgefrist tussen de wasbeurten door. Deze spray is er in de deshedding, Hairball Prevention en deOdorizing variant. Respectievelijk voor vermindering van haarverlies, voor het tegengaan van haarballen en voor een frisse geur.