Service
Winkelwagen
Menu

LickiMat

Het Australische merk LickiMat bestaat sinds 2012 en heeft een team achter zich staan wat al sinds 2006 ervaring heeft binnen de dierenbranche. De LickiMat producten zijn in eerste instantie ontwikkeld om huisdieren te helpen bij angst- en stressgevoelens, maar hebben inmiddels veel meer toepassingen!

Meer informatie

1 - 16 van 16 Producten

LickiMat: verminderen van angst- en stressgevoelens

De LickiMat producten kunnen helpen bij het reduceren van stress en angst bij katten en honden. Zo kan de LickiMat goed ingezet worden bij huisdieren die last hebben van verlatingsangst, maar ook bijvoorbeeld bij angst voor vuurwerk en onweer. Ook als jouw hond of kat pijn heeft of ziek is, kan het likken een welkome afleiding zijn. Zo kan bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts ook een stuk aangenamer gemaakt worden.

LickiMat en gebitsverzorging

Ook kunnen LickiMat producten helpen bij gebitsverzorging en orale gezondheid van jouw huisdier. Door het likken wordt de tong gestimuleerd waardoor er uiteraard meer speeksel vrij komt, wat op zijn beurt weer tandvlees en tanden reinigt. Ook kan het schrapen van de tong helpen bij huisdieren met een slechte adem.

LickiMat Slow Feeder

De meeste LickiMat producten zijn geschikt voor zowel natvoer als regulier droogvoer. LickiMat heeft producten waarmee schrokgedrag kan worden beperkt, zoals bijvoorbeeld de LickiMat Buddy of LickiMat Playdate. Droogvoer valt vanzelf in de groefjes, terwijl je het favoriete natvoer van jouw huisdier op de mat kan smeren. Omdat het voer in alle hoekjes gaat zitten is het een echte uitdaging voor jouw huisdier om het op te likken.