Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Dr. Clauders

Dr. Clauder’s werd opgericht in 1957 door Dr Heinz Clauder in Hamburg, Duitsland. Tegenwoordig heeft Dr.Clauder solutions for pets GmbH in Hamminkeln aan de Niederrhein ongeveer 100 mensen in dienst en is het bedrijf actief in 65 landen.

Meer informatie

1 - 24 van 30 Producten

De producten worden ontwikkeld uit de liefde voor dieren, er zijn dan ook 10 kantoorhonden en bijna elke werknemer is een huisdiereigenaar. Het team van Dr. Clauder zet zich in voor mens en dier door middel van talrijke sociale projecten – of het nu gaat om donaties of steun aan dierenasiels. Deze projecten worden vaak gesteund door nationale beroemdheden.

Elk dier is uniek. Het is niet alleen hun karakter dat honden en katten uniek maakt – ook hun behoeften individueel. Dit is precies wat Dr. Clauder ten harte heeft genomen en door decennialange expertise in de productie van verantwoorde, hoogwaardige diervoeding en supplementen uitoefent. Om optimaal aan de behoeften van de viervoeters te voldoen, heeft elk van de ongeveer 400 verschillende producten in het Dr. Clauder assortiment een individueel extra voordeel.

Het assortiment van Dr. Clauder’s bevat niet alleen droog- en natvoer, maar ook snacks, B.A.R.F.-producten (biologically appropriate raw food), voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Dr. Clauder´s producten worden verwerkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het in-house team van de afdeling onderzoek en ontwikkeling zorgt ervoor dat de kwaliteit en receptuur steeds geoptimaliseerd wordt. Daarom is Dr. Clauder’s gecertificeerd volgens de strenge voedingsnorm IFS Food (een norm in de voedingssector die erkend is volgens de EU-richtlijnen).