Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

CaniGum

CaniGum is een merk van het bedrijf Alfavet. Sinds juli 2003 is Alfavet actief in de verkoop van geneesmiddelen aan de sector diergeneeskunde. De ontwikkelde producten worden geproduceerd door gespecialiseerde fabrikanten en verkocht in verschillende Europese landen.

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

Alfavet bestaat voornamelijk uit medewerkers die al vele jaren werkzaam zijn in de veterinaire farmaceutische industrie. Alfavet ontwikkelt producten op basis van kruiden. Met de kracht van de natuur biedt Alfavet een alternatief productassortiment ter ondersteuning van de gezondheid van jouw geliefde huisdier.

CaniGum voor honden

Het merk CaniGum stelt smakelijke dieetsnacks samen, speciaal naar de specifieke behoefte van jouw trouwe viervoeter. Bij Medpets vind je onder andere de CaniGum Fluu en de CaniGum Relax. Deze heerlijke kauwsnoepjes zitten boordevol natuurlijke ingrediënten en ondersteunen de gezondheid van je hond. Meer weten? Lees dan snel verder!

CaniGum Fluu

Wil je het immuunsysteem van je harige vriend een goede opkikker geven? Overweeg dan CaniGum Fluu. CaniGum Fluu bevat onder meer Oost-Indische kers, welke rijk is aan mosterdolie-glycosiden (stimulerend voor de spijsvertering) en natuurlijke vitamine C. Daarnaast is er ook zink en vitamine B toegevoegd aan de snack. De plantaardige ingrediënten in CaniGum Fluu bevatten bioactieve stoffen, welke bovendien bijdragen aan het afweersysteem van je hond.

CaniGum Relax

Wanneer er spannende situaties voordoen in het leven van je hond, kan het voorkomen dat hij onrustig of zenuwachtig wordt. Om hem dan te kalmeren, geef je je harige vriend CaniGum Relax. De kauwsnoepjes bevatten onder meer L-tryptofaan, vitamine B en magnesium. De combinatie van deze ingrediënten bevorderen de aanmaak van het hormoon serotonine, beter bekend als het gelukshormoon. Dat kan jouw hond helpen om in spannende situaties te kalmeren. De snack is aangevuld met diverse kruidenextracten van onder meer hop, citroenmelisse, lavendel, kamille en valeriaan.