Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

TropiClean

TropiClean wil natuurlijke, gezonde producten creëren om het leven van dieren en mensen te verbeteren en te verrijken. Door innovatie en creativiteit heeft TropiClean toonaangevende producten ontwikkeld. Van luxe dieren shampoos tot gebruiksvriendelijke mondverzorgingsproducten.

Meer informatie

1 - 20 van 20 Producten

Producten

TropiClean heeft een ruim assortiment aan verzorgingsproducten voor jouw hond. Voorbeelden hiervan zijn shampoo, anti-klit spray en mondwater. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een heerlijke frisse geur.

Haarverzorging

Voor de verzorging van de vacht verkoopt Tropiclean shampoos en droogshampoos. De Flea & Tick shampoos zijn bijvoorbeeld speciaal voor het doden van vlooien, teken en muggen. Ook zijn er droogshampoos verkrijgbaar voor zowel je hond als kat.

Tandverzorging

Tropiclean biedt ook verschillende tandverzorgingsproducten aan. Zoals Fresh Breath Clean Teeth Gel tegen tandplak en aanslag en verschillende soorten mondwater. Ook is er een reinigingsschuim speciaal ontwikkeld voor de snelle gebitsreiniging van honden en katten zonder gebruik van een tandenborstel.

Sprays

Onderstaand zie je een anti-klit en anti-vlooien en tekenspray van Tropiclean. Deze sprays zijn speciaal ontwikkeld voor honden en de natuurlijke mix van sterke ingrediënten zorgt voor een langdurig effect.