Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

EHBO-kits voor honden

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is een fijn idee om een EHBO kit bij de hand te hebben als er in of rondom het huis iets gebeurd.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

EHBO Hond

Onverwachte dingen gebeuren overal. Thuis, op straat, in het park of op vakantie. Het is in dit geval belangrijk dat je snel en goed kunt handelen. Bij twijfel of bij spoedgevallen altijd de dierenarts bellen, zodat die kan aangeven wat je het beste kunt doen. Het is echter niet altijd nodig om naar de dierenarts te gaan en kun je zelf eerste hulp verlenen aan jouw huisdier met een EHBO kit.

EHBO kit voor honden

Een EHBO kit voor honden is er in verschillende uitvoeringen. Alle producten zitten mooi verpakt in een tasje of EHBO koffer, zodat het ideaal is om mee te nemen op vakantie of een dagje weg. Een goede EHBO set bevat onder andere verbandmateriaal, zoals steriele gaasjes, wondverband en leukotape. Daarnaast een desinfectiemiddel, een schaartje, een koelmiddel en eventueel handschoenen. Een nageltang is fijn voor een afgescheurde nagel. Uiteraard mag een tekentang ook niet missen.

Medpets heeft verschillende kant-en-klare EHBO sets, zoals de Trixie First Aid Kit Premium, Duvo+ Pet First Aid Kit, Maxani EHBO set of Francodex EHBO Kit Hond & Kat.