Service
Winkelwagen
Menu

PhytoTreat

PhytoTreat is een innovatieve organisatie en heeft een lijn verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor dier en mens. De producten worden wetenschappelijk onderzocht in een onderzoekslaboratorium en bevatten uit de natuur afkomstige stoffen.

Meer informatie

1 - 10 van 10 Producten

De producten van PhytoTreat zijn alleen verkrijgbaar in diverse dierenspeciaalzaken of bij dierenartsen. Het bedrijf is gestart als onderzoekslaboratorium, wat als aftakking is voortgekomen uit de universiteit van Utrecht. In dit laboratorium wordt onderzoek gedaan naar planten en andere natuurlijke bronnen die het herstellend vermogen van de huid ondersteunen en bevorderen. Om een brug naar de consument te slaan is PhytoThreat opgericht. Zo kunnen deze innovatieve producten verkocht worden en kunnen klanten profiteren van deze producten. PhytoThreat houdt voornamelijk duurzaamheid als uitgangspunt in het missie, visie, waarden en doelen verhaal.

Missie en Visie

Phytotreat heeft als missie om de gezondheid van mens en dier te behouden en te bevorderen en wilt een leidende rol spelen in het realiseren van een optimale gezondheid van huisdier en diereigenaar.

Supplementen

Phytotreat heeft verschillende supplementen in het assortiment voor hond, kat en paard. Zo heeft het bedrijf producten ter ondersteuning van de gewrichten en spieren, maar ook supplementen voor de nieren en blaas. Denk hierbij aan de PhytoTreat Glucosamine-Extra. Dit voedingssupplement is een aanvullende diervoeder ter ondersteuning van de gewrichten van je hond. Zo wordt dit product veelvuldig ingezet bij gewrichtsproblemen bij honden.

Huidproducten

Phytotreat heeft tevens verschillende huidverzorgingsproducten ter ondersteuning van de huid, zoals zalven met honing en een zinkoxide spray. Een bekende zalf is de PhytoTreat Mellodermal. Deze zalf heeft een verzachtende en beschermende werking en ondersteunt het herstellend vermogen van de aangetaste huid van honden, katten en overige kleine huisdieren. Deze zalf heeft drie indoor varianten en één outdoor variant. De outdoor variant heeft een hogere concentratie kruidnagelolie, die alleen geschikt is voor honden.