Service
Winkelwagen
Menu

Curli

Curli is een Zwitsers bedrijf dat is ontstaan in 2010 dankzij Mark Zimmermann en Roland Primus. Het was echter Mark’s hond Kylie die de eerste inspiratie voor het bedrijf vormde. De hoogwaardige producten voor honden van Curli staan voor kwaliteit, functionaliteit, design en vertrouwen.

Meer informatie

1 - 13 van 13 Producten

Daarmee willen ze het welzijn van jouw hond en jullie relatie ondersteunen. Medpets heeft een tweetal producten van Curli voor jouw hond in het assortiment opgenomen.

Toegevoegde waarde

Wist je dat Curli voor alle producten die ze maken een toegevoegde waarde willen creëren? De Curli Luumi bijvoorbeeld. Deze goed zichtbare LED-lampjes zijn ideaal wanneer je met je hond gaat wandelen in de schemer of in het donker. Je kunt de LED lampjes constant laten branden of een knipperlicht instellen. De lampjes worden automatisch met verschillende bevestigingsopties geleverd (voor de halsband en fiets). Zo hoef je ze dus niet apart te kopen!

Dan is er ook nog het Curli Vest Air-Mesh Harness. Dit stoere harnas is licht in gewicht en luchtdoorlatend en perfect voor jouw kleine tot middelgrote hond. Daarnaast is elk van deze harnassen uitgerust met een unieke code, de zogenaamde DogFinder. Deze code vind je nabij de hals van je hond, aan de rechterkant van het harnas. Deze code registreer je eenvoudig én geheel gratis op de website van My Curli. Mocht je hond zijn weggelopen, dan kun je deze via de website snel uitzoeken waar je harige vriend uithangt.