Service
Winkelwagen
Menu

Ferribiella

Het Italiaanse merk Ferribiella is in 1980 ontstaan uit liefde voor dieren.

Meer informatie

1 - 15 van 15 Producten

Alberto en Carmen Avonto hebben het familiebedrijf opgestart. In al die jaren hebben zij voortdurend onderzoek gedaan naar nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten. Inmiddels hebben zoon Alexander en dochter Genny het bedrijf overgenomen en zijn ze volop in ontwikkeling! Ferribiella wilt als Italiaanse product van huisdierenproducten voldoen aan de behoefte van huisdieren en baasjes wereldwijd.

De producten van Ferribiella

Ferribilla wilt graag kwalitatieve producten leveren met oog voor detail. Zo houden ze bij dit familiebedrijf ook rekening met het kleurgebruik in producten. Door dit als maatstaf aan te houden, willen ze voldoen aan de fysieke en emotionele basisbehoeften van huisdieren. Ferribiella werkt ook met verschillende collecties met elk hun eigen concept. Door continu naar de ontwikkelingen te blijven kijken, hoopt Ferribiella continu nieuwe ideeën op te doen voor het verbeteren van haar producten.

Ferribiella bij Medpets!

Medpets heeft verschillende producten van Ferribiella in haar assortiment opgenomen, waaronder organische speeltjes. Met deze leuke speeltjes kun jij jouw kat urenlang vermaken! Door het verwerkte kattenkruid, wordt het speelgoed nog interessanter om op te jagen. Ook heeft Medpets vachtverzorgingsdoekjes van Ferribiella in haar assortiment. Deze doekjes kunnen gebruikt worden voor zowel honden als katten. Met deze vochtige doekjes, in verschillende varianten, kun je perfect de vacht of het gebied rond de ogen en oren mild reinigen. Ideaal om mee te nemen tijdens een wandeling!