Service
Winkelwagen
Menu

Verzorging voor honden

Bij de verzorging van jouw hond is het belangrijk dat je gebruik maakt van producten die geschikt zijn voor honden. Het is belangrijk voor jouw hond dat hij in een schone omgeving leeft.

Meer informatie

1 - 24 van 670 Producten

In de categorie zijn producten te vinden die betrekking hebben tot het wassen van jouw hond en producten die zorgen voor een gezonde vacht. Maar ook middelen die voor een hygiënische omgeving zorgen.

Allergie

In de sub-categorie Allergie vind je producten die werken tegen een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijten en allergenen in de lucht. Maar ook zijn hier producten te vinden die ervoor zorgen dat mensen met een allergie voor honden hier minder last van hebben.

Gebit

Ondanks dat ongeveer 98% van de dierenartsen hondenbezitters aanraadt het hondengebit te reinigen, past maar zo’n 2% die raad ook daadwerkelijk toe. Wie wel eens een hond met gebitsproblemen heeft gezien of geroken, weet hoe belangrijk het is om het gebit van een hond goed te verzorgen. Behalve het meest opvallende probleem (de hond stinkt uit de bek) als gevolg van een slecht gebit, kan dit ook pijn veroorzaken en kan jouw hond zelfs tanden en kiezen verliezen. Veel erger is dat de gezondheid van jouw hond door gebitsproblemen in gevaar wordt gebracht. De bacteriën uit de mondholte kunnen verschillende vervelende ontstekingen veroorzaken in bijvoorbeeld hart, nieren en lever, met alle gevolgen van dien.

Merken voor de verzorging van je hond

Er zijn verschillende merken om je hond een uitgebreide verzorging te geven. Denk bij de verzorging aan de merken OrozymeBogadentVirbacPUUROtocleanFURminator,  MikkiPet Head of Trixie .