Service
Winkelwagen
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Vlooien en teken tablet hond

Meer informatie
Doe de vlooien en teken keuzehulp

1 - 5 van 5 Producten

Vlooien en teken tablet hond

Er zijn verschillende producten die je in kunt zetten tegen vlooien en teken. Een vlooien en teken pil is één van de makkelijke manieren om jouw hond te beschermen tegen vlooien en teken. FRONTPRO Kauwtabletten Hond is zo’n smakelijke kauwtablet die jouw hond beschermt voor maar liefst 30 dagen tegen vlooien en teken. In 1 doosje zitten 3 kauwtabletten. Dit is goed voor 3 maanden bescherming van jouw hond. Deze smakelijke pil werkt snel en effectief. Naast FRONTPRO zijn er de AdTab Kauwtabletten Hond met een vergelijkbare werkzame stof. Daarnaast is er ook de Beaphar Vlo Kill+ . Deze vlooientablet mag worden toegediend aan de hond als er sprake is van een vlooienbesmetting. De vlooienpil werkt 24 en uur en mag daarna pas weer worden herhaald.

Hoe werkt een anti vlooien en teken tablet bij jouw hond

De FRONTPRO en AdTab kauwtabletten zijn kauwbaar en smakelijk voor de meeste honden. Indien de hond de tabletten niet direct accepteert, kunnen ze worden toegediend met voedsel. Vlooien en teken moeten hechten aan de gastheer en zich voeden om te worden blootgesteld aan de werkzame stof. FRONTPRO doodt vlooien binnen 8 uur, voordat ze eitjes kunnen leggen en teken binnen 48 uur. AdTab kauwtabletten doden vlooien binnen 8 uur en teken zelfs al binnen 18 uur.  Ze voorkomen daardoor besmetting van de leefruimte met vlooien. De Vlo Kill+ tablet van Beaphar kan gemakkelijk worden toegediend via de bek of mag door het voer worden gegeven. Gedurende het eerste uur na toediening kan de hond wat meer dan normaal krabben. Dit is het gevolg van vlooien die op het product reageren. De effecten op de vlooien kunnen worden waargenomen vanaf 15-30 minuten na toediening van het product.

Natuurlijke vlooien en teken pil voor honden

Wil je liever geen chemische insecticiden gebruiken, dan is er een natuurlijke vlooien en teken tablet voor de hond. Een voorbeeld hiervan is de BF®Petfood Knoflooktabletten . De meeste natuurlijke producten hebben vooral een werende werking. Hierdoor is het vooraf moeilijk te voorspellen wat de effectiviteit is.

Alternatief voor Bravecto

Bravecto Kauwtabletten Hond mogen wij helaas niet verkopen. Dit product is alleen te verkrijgen met een (herhaal) recept bij je dierenarts. Als alternatief kun je FRONTPRO of AdTab kauwtabletten geven.