Service
Winkelwagen
Menu

Vachtverzorging voor Honden

Het kan soms nodig zijn om jouw hond te wassen. Dit hoeft niet standaard te gebeuren, uitsluitend wanneer de vacht van jouw hond vuil is. Bij honden met huidproblemen kan het wel noodzakelijk zijn standaard frequent te wassen.

Meer informatie

1 - 24 van 356 Producten

Het wassen van jouw hond

Was jouw hond nooit met een ‘mensenshampoo’. De pH of zuurtegraad van een hondenhuid is heel anders dan de zuurgraad van de huid van een mens, waardoor een gewone shampoo niet geschikt is voor de hond. Maak daarom gebruik van een speciale hondenshampoo.

Gebruik maken van een hondenshampoo

Niet alle honden vinden het leuk om gewassen te worden. Probeer dit zo rustig mogelijk te laten verlopen. Zorg ervoor dat het water een goede temperatuur heeft en dat de hond niet kan uitglijden. Je kan de hond het beste eerst natmaken en daarna de shampoo aanbrengen. De producten zijn afgestemd op de huid van de hond. Het is belangrijk dat je goed nagaat welk product het beste bij jouw hond past. Net als wij mensen, hebben ook honden immers verschillende huidsoorten. Jouw hond kan een droge of schilferige huid hebben, een gevoelige huid of juist een vette huid. Pas de hondenshampoo daarom aan de huid aan. De vacht van jouw hond zal er hierdoor nog glanzender en mooier uit komen te zien.

Vachtverzorgingsproducten

Hieronder vind je een uitgebreid assortiment producten die je kunt inzetten bij de verzorging van de vacht van jouw hond. Voor honden met huidproblemen en/of jeuk zijn er speciale shampoos verkrijgbaar.