Service
Winkelwagen
Menu

Benodigdheden voor honden

Onder de categorie dagelijkse benodigdheden voor honden vind je producten die jij en jouw hond dagelijks nodig hebben, zoals onder andere riemen, halsbanden, hondenmanden, hondenkussens en voer- en drinkbakken.

Meer informatie

1 - 24 van 2360 Producten

Dierenspeciaalzaak

Er zijn verschillende merken te vinden in het uitgebreide assortiment, onder andere voor hondenspeelgoed, verkoelingsproducten, benches of schrokbakken. Denk hierbij aan KONGTrixielief!Julius k9RuffwearFlexiHurttaBeezteesChuckit! of iFetch.

Hondenspeelgoed

Ook speelgoed voor de hond kan niet bij de dagelijkse benodigdheden ontbreken. Niets is leuker dan met jouw hond in de huiskamer, buiten in de tuin of in het bos te spelen. Samen spelen is heel belangrijk voor de band die jij met jouw hond opbouwt. Kies uit kauwspeelgoed, piepend speelgoed, speelgoed dat met snacks gevuld kan worden of bijvoorbeeld speelgoed dat goed voor het gebit van de hond is.

Manden – Kussens

Iedere hond verdient een lekker warm en knus slaapplekje. Voor ieder interieur is er een hondenmand wat past, er zijn namelijk verschillende maten, kleuren en prints. Ook zijn er verschillen in materiaal. Zo zijn er zachte fluffy hondenmanden, maar ook rieten of kunststof manden. Voor honden die last hebben van artrose of andere problemen hebben met hun gewrichten is een orthopedische hondenkussen de geschikte optie. Deze hebben een speciale vulling die zich steeds aanpast aan de vorm en lichaamstemperatuur van de hond wanneer hij gaat liggen.

Riemen – Halsbanden – Tuigjes

Om tijdens het uitlaten veilig en praktisch op pad te kunnen zijn er verschillende soorten riemenhalsbanden en tuigjes. Zo zijn er normale riemen en riemen met een rollijn, zodat jouw hond wat verder kan komen met snuffelen. Ook is er keuze in halsbanden of tuigjes. Een halsband hoeft alleen om de nek van de hond, waardoor de hond meer bewegingsvrijheid heeft. Tuigjes zitten rondom de borstkas van de hond, waardoor de druk meer verdeeld wordt voor de hond. De riemen, halsbanden en tuigjes zijn er in allerlei verschillende soorten maten, kleuren en prints!

Voer- en drinkbakken

Voor het eten en drinken van jouw hond zijn verschillende opties. Zo zijn er automatische voerbakken, voor het geval je niet thuis bent op het tijdstip dat jouw hond normaal zijn eten krijgt. Maar zijn er ook speciale voer- en drinkbakjes voor op reis die je in kunt klappen zodat ze makkelijk te vervoeren zijn. Ook zijn er ook verschillende drinkfonteinen, waarbij het water gefilterd en stromend gedronken kan worden. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten normale voer- en drinkbakken.

Trainen

Je kunt jouw hond trainen voor verschillende dingen. Er zijn verschillende producten om bijvoorbeeld gehoorzaamheid of behendigheid te trainen. Ook zijn er honden clickers die je voor veel verschillende activiteiten kunt gebruiken.

Veiligheid – Onderweg

Wanneer je vaak met jouw hond op pad bent, komen de producten uit de categorie Veiligheid – Onderweg goed van pas. Zo bevat het assortiment beschermdekens voor in de auto, autogordels voor de hond, water- en voerbakjes voor onderweg, veiligheidslampjes en meer. Ook heeft Medpets een ruime keuze aan honden buggy’s en hondenrugzakken.

Overige dagelijkse benodigdheden

Alle overige dagelijkse benodigdheden vind je hieronder per categorie. Denk aan fietskarren en -mandenmuilkorvenhondenbencheshonden buggyhondenjassen en hondenbadjassen.