Service
Winkelwagen
Menu

ICF

ICF is een Italiaans bedrijf en is al 30 jaar marktleider op het gebied van diergeneesmiddelen. Zij zijn voortdurend bezig met onderzoeken doen en kennis vergaren om nieuwe producten te ontwikkelen. Hierbij richten ze zich met name op dermatologie, dus op de huid, nagels en vacht.
Hun missie is om producten van zeer hoge kwaliteit op de markt te brengen, zonder antibiotica te gebruiken.

Meer informatie

1 - 14 van 14 Producten

Oorreinigers voor hond en kat

Is jouw hond of kat gevoelig voor kriebelende oren? ICF heeft 2 producten die je kunt gebruiken. De Otoact Oorreiniger kan gebruikt worden als jouw lieve huisdier last heeft van te veel oorsmeer. Door de toevoeging van kamille heeft het een hele milde aangename geur. Heeft jouw hond of kat medicatie, zoals antibiotica, van de dierenarts? Ook dan is Otoact perfect te gebruiken. Reinig het oor eerst met Otoact voordat je het aanbrengt. Zo kan de medicatie beter doordringen in het oor!

Wanneer jouw dier snel last heeft van ongewenste micro-organismen in de oren dan is de ICF Otodine een goede keuze. Het bevat chloorhexidine en Tris-EDTA om de micro-organismen tegen te gaan. Deze ingrediënten versterken de werking van elkaar.

Huidverzorging voor hond en kat

Naast de oorreinigers zijn er ook diverse verzorgingsproducten voor de huid. Denk daarbij aan droogshampooshampoos en sprays ter hydratatie en verzachting. De CLX Wipes zijn handige doekjes die je kunt gebruiken voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals lipranden en huidplooien (bijvoorbeeld tussen de tenen).