Service
Winkelwagen
Menu

Potenbescherming en -verzorging Hond

De zoolkussens van onze honden hebben veel te verduren in allerlei verschillende weersomstandigheden, denk aan sneeuw, ijs, koude, warmte en vocht. De poten zelf worden ook blootgesteld aan extreme belastingen. Dit kan problemen met de zoolkussens geven.

Meer informatie

1 - 23 van 23 Producten

Comfort en beschermend

Daarnaast komt het regelmatig voor dat een hond een nagel scheurt of dat er een verwonding aan een zoolkussentje ontstaat. Ook kan een hondenschoen bescherming geven als jouw lieve hond een wondje heeft op zijn poten. In de categorie potenbescherming voor honden vind je ook andere producten die bescherming bieden aan de poten van jouw hond, zoals potenbalsems, potenwax en nageltangen.

Warme hondenschoenen

In de winter is het een must om de poten van jouw hond te beschermen tegen de kou, tegen ijs, strooizout en kleine steentjes die de poten kunnen beschadigen. Verschillende pootbeschermers beschikken over een rubberen zool, zodat jouw hond niet kan uitglijden.

Ter bescherming

Medpets heeft ook verschillende hondenschoenen ter bescherming van een beschadigde poot in het assortiment. Door het gebruik van dit soort hondenschoenen wordt de kans op een infectie aan de poot veel kleiner. Dit heeft te maken met het feit dat een hondenschoen simpelweg ervoor zorgt dat er geen vuil op de wond kan komen. Een topproduct uit dit segment is de Trixie Walker Active Hondenschoen. Deze schoen kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden en biedt de bovenstaande bescherming. Let bij hondenschoenen goed op welke maat het beste bij je hond past. Deze maten kun je per product vinden in een maattabel.