Service
Winkelwagen
Menu

Coockoo

Het begon allemaal met 3 vrolijke tennisballen met grappige ogen en ‘fluffy’ haar, maar uiteindelijk is het uitgegroeid tot het merk Coockoo.

Meer informatie

1 - 4 van 4 Producten

Coockoo staat voor een vrolijk dierenkarakter die je hond en kat uitdaagt om op een interactieve manier te spelen. Bij Coockoo proberen ze ieder speeltje om te toveren van een simpel kauwspeeltje tot een grappig diertje, waar je trouwe viervoeter of kat helemaal op los kan gaan. De speeltjes worden gemaakt van sterk en stevig materiaal, waardoor je hond of kat er extra lang veel speelplezier van heeft!

Herkenbaar uiterlijk

Ieder speeltje van Coockoo heeft een kenmerkend uiterlijk die je direct kan linken aan het merk. De speeltjes hebben allemaal de kenmerkende grappige oogjes, een leuk design en lekker felle kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld de Coockoo Gary Hondenspeeltje en de Coockoo Oohoo Bottle Squeaker.

Leuke uitdagingen

De speeltjes lijken dan misschien wel op elkaar, maar in ieder speeltje zit een unieke uitdaging verstopt. Zo heb je bijvoorbeeld de Coockoo Lary waarbij je lekkere snackjes of pindakaas kan verstoppen tussen de ringen. Of de Coockoo Roxy Laser, waarbij je kat wordt uitgedaagd door een laser die steeds weer onverwachte bewegingen maakt.

Verwen je hond of kat met de leuke, uitdagende en grappige speeltjes van Coockoo!